Viihde

Jari Sillanpää laittoi Pattayan-kotinsa myyntiin – hulppea kattohuoneisto meren tuntumassa

Julkaistu: , Päivitetty:

lomakoti
Jari Sillanpää laittoi Thaimaan Pattayalla sijaitsevan kattohuoneiston myyntiin.
Iskelmätähti Jari Sillanpää on ollut viime aikoina paljon esillä julkisuudessa huumekohunsa vuoksi.

Maaliskuun alussa laulaja otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kun hän oli palaamassa lomamatkaltaan Thaimaasta.

Sillanpään asianajaja Juha Räihän mukaan tulli löysi Sillanpään matkatavaroiden joukosta pienen määrän eli alle yhden gramman suuruisen erän metamfetamiinia. Räihän mukaan poliisi epäilee Sillanpäätä huumausainerikoksesta, joka muodostuu huumausaineiden hankkimisesta omaa käyttöä varten.Sillanpää on tottunut Thaimaan-kävijä, sillä vuonna 2014 hän osti hulppean kattohuoneiston suomalaistenkin suosimalta Pattayan loma-alueelta. IS:n tietojen mukaan huoneistossa on kolme huonetta ja terassi, jolta on näkymät merelle. Laulaja maksoi huoneistosta nelisen vuotta sitten noin 200 000 euroa ja teetti siihen remontin. Loma-asunnolla ovat viihtyneet niin Sillanpään sukulaiset kuin mies itse.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nyt Sillanpää on laittanut asunnon myyntiin. IS:n tietojen mukaan asunnon myynti starttasi vuoden alussa, mutta vielä se ei ole mennyt kaupaksi.


Miehisen aistikkaasti harmaan ja ruskean sävyin sisustettu asunto sijaitsee lähellä Pattayan merenrantaa ja talossa on asukkaita varten suuri uima-allas ja kuntosali.


Pattayan-asunnon lisäksi Sillanpäällä on Suomessakin muutamia kiinteistöjä: kaksi asuntoa Helsingin kantakaupungissa ja suuri huvila Vihdissä. Näiden lisäksi hänellä on huoneisto Espanjassa Bénalmadenan huvivenesataman alueella.

Sillanpää on tuttu näky suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla ja hän pakenikin huumekohua pääsiäispyhiksi Espanjan auringon alle. Sillanpää vietti Espanjassa ystävänsä syntymäpäiviä ja hääjuhlaa. Lisäksi hän kertoi sosiaalisessa mediassa jakamansa kuvan yhteydessä aloittaneensa kuntokuurin.