Viihde

Missä menee pettämisen raja? Kohusarja Temptation Island herätti kipinöivän keskustelun somessa – julkkisbloggaaja otti kantaa

Julkaistu:

pettäminen
Uniikin ex-kihlattu, fitness-bloggaaja Eevi Teittinen julkaisi napakan kirjoituksen Temptation Island Suomi -ohjelman käänteistä.
Nelosen kohusarjan Temptation Island Suomen neljäs kausi pyörii paraikaa televisiossa. Sarjassa on ideana, että neljä pariskuntaa erotetaan toisistaan sinkkusaarille, jossa vastakkaisen sukupuolen edustajat yrittävät vietellä heitä. Osa lankeaa houkutukseen varsin nopeasti.

Seksiä tihkuvassa ohjelmassa juodaan jatkuvasti alkoholia ja biletetään aamun pikkutunneille. Bileiden tuoksinassa varatut lankeavat houkutuksiin.


Ohjelma on herättänyt valtavasti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja blogimaailmassa. Fitness-tähti Eevi Teittinen julkaisi omassa blogissaan äskettäin napakan kirjoituksen kohuohjelmasta.

– Luulen että monille tulee tätä katsellessa aika hyvä fiilis omasta suhteesta. Ohjelman perusteella voisi kuitenkin ajatella, että parisuhteet ovat tänä päivänä kertakäyttötavaraa. Tästä tulikin mieleeni, mikä lasketaan pettämiseksi? Sen raja tuntuu olevan toisella hyvinkin herkkä ja toiselle se taas tarkoittaa jotain sellaista, joka ylittää kaikki inhimillisyyden rajat, Teittinen kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Teittinen pohtii kirjoituksessaan, onko flirttailu pettämistä.

– Eikö sekin ole toista kohtaan epäkunnioittavaa? Aina kun on jotain salattavaa (sanoja tai tekoja) mennään vaarallisella alueella. Jos vaihtaa tekstiviestejä jonkun kanssa, eikä niitä olisi valmis näyttämään toiselle, on keskusteluiden takana varmasti jotain muutakin, hän kirjoittaa.

– Jos on tarve hakea muualta huomiota, on se selvä merkki siitä, ettei suhde ole oikea.

Lue kirjoitus kokonaan tästä linkistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Some täyttyi kuhinasta

Eevi Teittinen ei ole ainoa julkkis, joka on ihmetellyt sarjaa. Muusikkopari Toni Wirtanen ja Jannika B ovat kirjoittaneet aiheesta twiittejä.
Temptation Island Suomi -ohjelmassa on tosiaankin koeteltu pettämisen rajoja monelta kantilta. Varattu 30-vuotias Minna leikki ohjelmassa kondomipeliä sinkkumiesten kanssa. Hänen mielestään ei ollut pettämistä, että hän asetti kondomin paikoilleen leikkimielessä bileissä sinkkumiehille. Minnan poikaystävä Sammy on puolestaan ottanut vastaan alastoman sylitanssin sinkku-Miljalta ja riisunut tältä housuja vuoteessa.
Ihmettelyä on herättänyt myös varatun Eliaksen käytös, sillä hän on ilmaissut etsivänsä tyttöystävälleen mahdollista korvaajaa sarjassa ja nukkunut yhdessä sinkku-Jonnan kanssa.
Erityisesti varatun Even käytös on ihmetyttänyt monia. Eve on halaillut ja nukkunut öitä sinkku-Kallen kanssa, vaikka viereisellä saarella hänen puolisonsa Dani ikävöi häntä kovasti. Dani on ottanut tilanteen ohjelmassa rajusti.

Ota kantaa

Onko flirttailu ja halailu mielestäsi pettämistä?

Kyllä 38% Ei 23% Riippuu tilanteesta 39%
Ääniä yhteensä 7787

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt