Selviytyjät Suomi -sarjassa poikkeuksellinen käänne – kilpailijoiden ovela juoni kiinnitti kansainvälistä huomiota: ”He eivät olleet koskaan nähneet sellaista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjät Suomi -sarjassa poikkeuksellinen käänne – kilpailijoiden ovela juoni kiinnitti kansainvälistä huomiota: ”He eivät olleet koskaan nähneet sellaista”

Selviytyjät Suomi -ohjelman sunnuntain jaksossa nähdään ainutlaatuinen käänne koskemattomuuskilpailussa. Jos haluat välttää juonipaljastuksia, älä lue tätä artikkelia!

Selviytyjät-sarjan ensi jaksossa nähdään tunteita kuohuttava palkintokilpailu.

10.4.2018 18:59

Selviytyjät Suomi -ohjelma lähestyy loppuaan, ja sarjassa on mukana enää kuusi kilpailijaa. Ensi sunnuntaina koskemattomuusriipuksesta ja jatkoon pääsystä kamppailevat kyläkauppias Sampo Kaulanen, mediapersoona ja liikemies Juhana Helmenkalastaja, hyvinvointibloggaaja Janni Hussi, pokeriammattilainen Ilari Sahamies, toimittaja Katja Ståhl ja radiojuontaja Kimmo Vehviläinen.

Sunnuntain jakson koskemattomuuskilpailussa tavoitteena on liikkua sokkeloisen radan läpi täyttämään pulloa joen toiselle puolelle. Sen jälkeen täysi pullo kuljetetaan saman radan läpi takaisin ja vesi kaadetaan maljaan. Tarkoituksena on saada malja täyteen. Sen jälkeen kisailija pääsee kokoamaan palapeliä, joka ratkaisee koskemattomuuden.

Kyseessä on yksilökilpailu, mutta kisassa kävikin ennennäkemätön käänne, kun Selviytyjät-sarjan kilpailijat juonittelivat pelaavansa tiimityötä, jotta Juhana Helmenkalastaja ei nappaisi koskemattomuuspalkintoa. He suunnittelivat äänestävänsä Helmenkalastajan ulos kisasta.

Selviytyjien koskemattomuuskilpailussa nähdään odottamaton käänne.

Selviytyjät Suomi -ohjelman tuottaja Mirko Baas paljasti IS:lle, että koskemattomuuskilpailun odottamaton käänne herätti nopeasti huomiota paikalla olleissa hollantilaisissa. Selviytyjien kuvauspaikalla Filippiineillä oli samaan aikaan suomalaisten kanssa myös tsekkiläinen ja hollantilainen tuotantotiimi, jotka tekivät omiin maihinsa ohjelmaa.

– Hollannin keskustuotanto auttoi meitä tekemään sitä kilpailua. He alkoivat kysellä meiltä, että mitä ihmettä tuolla (pelikentällä) oikein tapahtuu. He ihmettelivät, miksi kilpailijat pelaavat joukkueina, vaikka kyseessä on yksilökilpailu, Baas sanoo.

Baas selitti hollantilaisille, että suomalaiskilpailijat halusivat blokata yhden kilpailijan reitin, jotta he saisivat äänestettyä hänet tiiminä ulos kisasta.

– He pitivät sitä ennennäkemättömänä. He ovat tehneet tätä 50 kautta, eivätkä olleet koskaan aiemmin nähneet sellaista, että joukkueen jäsenet liittoutuvat yksilökilpailussa yhtä henkilöä vastaan, tuottaja sanoo.

Kilpailun jälkeen vyyhdin purkaminen kesti yli tunnin ja herätti paljon tunteita.

– Se on mahtava jakso, koska siinä käydään tunteita läpi niin päästä päähän.

Selviytyjien finaali esitetään televisiossa sunnuntaina 13. toukokuuta kello 20. Finaali on kuvattu viime kesänä Filippiineillä, mutta voittaja saa 30 000 euron palkintopottinsa vasta finaalijakson televisiossa esittämisen jälkeen.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?