Viihde

Suora lähetys juuri nyt: Uudet Vain elämää -tähdet saapuvat yhdessä lavalle

Julkaistu:

vain elämää
Vain elämää -sarjan kahdeksannen kauden tähdet esittäytyvät tiistaina Helsingissä. ISTV näyttää suoran lähetyksen tilaisuudesta.
Vain elämää -sarjan kahdeksas tuotantokausi käynnistyy Nelosella huhtikuun lopussa. Sarjassa on tuttuun tapaan mukana jälleen seitsemän suomalaista artistia, joiden versioista toistensa kappaleista kuullaan kunkin artistin omana päivänä. Artistit isännöivät vuorotellen omaa päiväänsä Espanjassa sijaitsevassa Mondan linnassa.

Tulevalla tuotantokaudella ovat mukana Happoradio-yhtyeen keulahahmo Aki Tykki, Aikakoneesta tuttu Sani, iskelmätähti Danny, PMMP:n toisena puoliskona tunnettu Mira Luoti, Vadelmavene-hitillään tähdeksi noussut Kasmir, muun muassa Mökkitie-kappaleestaan tuttu Arttu Wiskari sekä viiden jakson verran myös Ultra Bra -yhtyeen laulaja Terhi Kokkonen.

Tiistaina uudet Vain elämää -tähdet kokoontuvat ohjelman tiedotustilaisuuteen, jossa nähdään ensimmäiset maistiaiset tulevasta kaudesta ja kuullaan tähtien mietteitä sarjan kuvauksista. Mukana on myös kesken kuvausten Espanjasta poistunut Terhi Kokkonen.

Ilta-Sanomat näyttää suorana lähetyksenä tilaisuuden ensimmäiset hetket. Voit seurata tästä artikkelista videolta, miten Vain elämää -tähdet saapuvat paikalle tilaisuuteen kello 12.00 alkaen!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tulevan Vain elämää -kauden ympärillä on kuohunut jo ennen sen alkua, kun Terhi Kokkonen poistettiin ohjelman kuvauksista Espanjasta helmikuussa. Tuotantoyhtiö oli vaitonainen lähdön syistä, mutta kertoi päätöksen olleen heidän.

– Tässä on sellainen tilanne, että kuvausviikko on raskas ja ihmiset reagoivat siihen eri tavoilla. Päädyimme tähän sen takia, että saamme kuvaukset sujuvasti loppuun. Olemme keskustelleet ja tehneet perusteellisen harkinnan kautta päätöksen, että Terhi lähtee kotiin, ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen sanoi IS:lle.Helsingin Sanomille viime viikolla antamassaan haastattelussa Kokkonen antoi ymmärtää, että kuvauksissa tuotantoyhtiö halusi päättää liikaa siitä, mitä hän omasta elämästään kertoo.

– Kuvittelin, että se on minun käsissäni, minne vedän sen raja, mitä puhun. Mutta tuollainen tosi-tv-ohjelma ei mene niin, Kokkonen sanoi haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kokkosen mielestä hänen olisi itse pitänyt tajuta paremmin mihin on osallistumassa.

– Kuvittelin meneväni musiikkiohjelmaan, hän sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt