Tv-katsojat turhautuivat: miksi Selviytyjät-kilpailijoiden juonittelua pimitetään faneilta? ”Menee koko hommasta maku” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-katsojat turhautuivat: miksi Selviytyjät-kilpailijoiden juonittelua pimitetään faneilta? ”Menee koko hommasta maku”

Selviytyjät-ohjelman yllättävät juonenkäänteet ihmetyttävät tv-katsojia.

Selviytyjät-ohjelmassa kilpailijoiden solmimat liitot nousevat erityisen tärkeään asemaan.­

9.4.2018 10:52

Selviytyjät-ohjelmassa on viime viikkoina koettu yllättäviä käänteitä ja suurta draamaa heimoneuvostojen päätteeksi. Kilpailijat ovat juonitelleet pois pelistä kilpakumppaneitaan, jotka ovat tulleet katsojille täytenä yllätyksenä.

Esimerkiksi eilen sunnuntaina Gota-heimo juonitteli ulos Helena Ahti-Hallbergin, heimon äitihahmon. Pudotus on melkoinen yllätys, sillä Ahti-Hallbergin nimi ei noussut juuri ollenkaan esille tv:ssä näytetyssä materiaalissa, jossa heimon jäsenet keskustelivat siitä, kuka seuraavaksi joutuisi lähtemään kotiin.

Helena Ahti-Hallbergin kisa päättyi eilen sunnuntaina esitetyssä jaksossa.­

Ohjelman Facebook-sivustolla katsojat kirjoittavat olleensa täysin varmoja siitä, että Ilari Sahamies tai Juhana Helmenkalastaja olisi joutunut kotimatkalle.

– Ilari on vaan venynyt kuin mato koko ajan. Ei tee yhtään mitään, makaa vaan. Kilpailuissakin yhtä vetelä. Juhana on kiero tyyppi, sosiaalisessa mediassa arvioidaan Ahti-Hallbergin kilpakumppaneita.

– Kuinka käsikirjoitettua tämä on kun joka kerta tippuu se, jonka nimeä ei oo edes mainittu? Rupee vähä haiskahtaa, Facebookissa kritisoidaan.

  • Alla olevalla videolla Helena Ahti-Hallberg kommentoi äänestyksen tulosta:

Monet kirjoittavat olevansa harmissaan siitä, että ohjelmassa nähdään niin vähän juonittelua.

– Kyllä taas yllätti Helenan tippuminen, Facebookissa päivitellään.

– Jotenkin vaan tuntuu, että käsikirjoittajat päättävät pelin kulusta, eikä pelaajat.

Somekommenttien perusteella moni tv-katsoja olisi lähettänyt Ilari Sahamiehen kotiin ennen Helena Ahti-Hallbergia.­

Sosiaalisessa mediassa käydyn keskustelun perusteella tv-katsojat uskovat, että kulissien takana on käyty aivan viime metreille saakka kiivasta supattelua siitä, kuka heimon joutuisi seuraavaksi jättämään.

– Koko ohjelman aikana näytettiin kaikenlaista pelaamista muttei mitään tähän pudotukseen liittyvää. Ihan turha yrittää spekuloida miten tulee käymään kun oleellista materiaalia ennen heimoneuvostoa ei näytetä. Vähän kuin katsoisi ekan puoliajan futismatsista ja sitten lyödään lopputulos ruutuun, Ilta-Sanomien lukijat kritisoivat.

– Ei kyllä yllättänyt taas yhtään miten katsojat pidettiin pimennossa näyttämällä vain tiettyjä keskusteluja. Menee koko hommasta maku kun katsojalle anneta edes mahdollisuutta tietää, sarjan fanit harmittelevat.

Osa tv-katsojista kuitenkin on mielissään siitä, että heimoneuvoston lopputulosta on lähes mahdotonta arvata ennalta.

– Minun mielestä on just se hyvä asia, ettei tiedä mitään ennen heimoneuvostoa, että miten äänestävät. Olisi tylsää, jos näytettäis kaikki keskustelut. Näin se pitää ollakin!

– Siis kyllähän Helmenkalastaja kävi taas sanomassa muille, että Helenan aika lähteä ja muut teki työtä käskettyä, eräs tv-katsoja veikkaa IS:n sivuilla.

Juhana Helmenkalastaja ja Katja Ståhl ovat nahistelleet koko kisan ajan. Miten käy Katjan ja Juhanan tulevissa heimoneuvostoissa?­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?