David Beckhamin 19-vuotias poika on liukas liikkeissään: vaihtoi parissa viikossa Hollywood-tähden Playboy-malliin - Viihde - Ilta-Sanomat

David Beckhamin 19-vuotias poika on liukas liikkeissään: vaihtoi parissa viikossa Hollywood-tähden Playboy-malliin

Brooklyn Beckham kuvattiin kiihkeissä tunnelmissa 20-vuotiaan Playboy-kaunottaren kanssa.

9.4.2018 8:22

David ja Victoria Beckhamin vanhin lapsi Brooklyn Beckham, 19, vaikuttaa vaihtaneen kaikessa hiljaisuudessa naisystäväänsä, sillä paparazzit ikuistivat hänet hempeissä tunnelmissa Playboy-malli Lexi Woodin, 20, kanssa.

Beckham kuvattiin Hollywoodissa tatuointistudiossa tummanhiuksisen kaunottaren kanssa, eikä Beckham näyttänyt pystyvän pitämään näppejään erossa näyttävästä seuralaisestaan.

Muiskis! Brooklyn Beckhamin ja Playboy-kaunottaren välillä kipinöi.­

Erikoista paparazzikuvista tekee se, että Beckhamin luultiin seurustelevan Hollywood-tähti Chloe Grace Moretzin, 21, kanssa. Beckham vaikuttaa löytäneen uuden rakkaan varsin nopeasti, sillä vain kuukausi sitten hän vannoi Instagramissa rakkauttaan Moretzille:

– Paljon onnea, beibi. Rakastan sinua äärettömästi, Beckham hempeili.

Kolme viikkoa sitten pari kuvattiin New Yorkissa kulkemassa käsi kädessä. He myös vaihtoivat helliä suudelmia.

Näin läheisissä tunnelmissa Beckham ja Moretz nähtiin lentokentällä vain pari viikkoa sitten.­

Moretz on aikaisemmin kertonut haastatteluissa hänen ja Beckhamin eronneen, mutta palanneen yhteen muutaman kuukauden jälkeen. Näyttelijätähti kuvaili eron lähentäneen heitä ja vahvistaneen heidän parisuhdettaan.

– Mielestäni valitsimme toisemme. Ymmärrämme toisiamme. Olemme olleet nyt vuosia välillä yhdessä, välillä erossa. Kun palasimme yhteen, niin on kuin emme olisi olleet päivääkään erossa, Moretz hehkutti People-lehden haastattelussa hiljattain.

Brittilehtien mukaan Brooklyn Beckham onkin joutunut sosiaalisessa mediassa pettämiskohun keskelle, sillä Moretzin fanit tivaavat Instagramissa ja Twitterissä Beckhamilta onko hän pettänyt näyttelijää Playboy-mallin kanssa.

– Oletteko yhdessä vai ette? Mitä mieltä Chloe on kuvista? fanit puhisevat Twitterissä.

Beckhamin uusi kulta Lexi Wood on kanadalainen malli, joka tunnetaan etenkin miestenlehti Playboyssa julkaistuista kuvistaan. 16-vuotiaana mallintyöt aloittanut Wood on niittänyt mainetta myös vähäpukeisilla Instagram-kuvillaan:

20-vuotiaalla kaunottarella on Instagramissa yli 97 000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?