Seiska: Lenni-Kalle Taipaleen ja Maria-vaimon avioliitto päättyi yllätyseroon – rakkaus roihahti 18 vuotta sitten kotibileissä: ”Eikö hän olekin kaunis” - Viihde - Ilta-Sanomat

Seiska: Lenni-Kalle Taipaleen ja Maria-vaimon avioliitto päättyi yllätyseroon – rakkaus roihahti 18 vuotta sitten kotibileissä: ”Eikö hän olekin kaunis”

Lenni-Kalle ja Maria Taipale ovat jättäneet avioerohakemuksen.

8.4.2018 22:37

Muusikko Lenni-Kalle Taipale ja hänen vaimonsa Maria Taipale ovat jättäneet avioerohakemuksen Vantaan käräjäoikeuteen. Erouutisen IS:lle vahvistaa Lenni-Kalle itse.

– En kommentoi mitään henkilökohtaisia juttuja, mutta paperit on pistetty eteenpäin, hän kertoi IS:lle sunnuntaina.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Vuonna 2008 Lenni-Kallella ja Marialla oli jo kaksi lasta.­

Lenni-Kalle ja Maria ehtivät olla naimisissa 17 vuotta. Parilla on kolme lasta. Lapsista kaksi vanhinta, Lumia-tyttö ja Mio-poika ovat kouluikäisiä. Vuonna 2014 perhe täydentyi vielä toisella tyttärellä.

Rakkaus roihahti kotibileissä vuonna 2000. Lenni-Kalle kertoi tuolloin kiinnittäneensä huomionsa mallina ja näyttelijänä työskentelevään, kauniiseen vaaleaverikköön.

– Näin Marian ja ajattelin, että onpas tuo pitkä mimmi hyvännäköinen. Maria taisi puolestaan ajatella, että onpas tuolla kääpiöllä hyvä itsetunto, Lenni-Kalle vitsaili IS:lle vuonna 2006.

Pari Pori Jazzeilla vuonna 2004.­

Muusikko kihlasi mallikaunottarensa juhannusaattona 2000 ja pari edusti samana vuonna yhdessä myös Linnan juhlissa. He olivat yksi illan kuvatuimmista pareista.

Lenni-Kalle ja Maria olivat vuonna 2000 yksi Linnan juhlien kuvatuimpia pareja. Pianisti joutui juhlimaan kainalosauvojen kanssa.­

Kaksikko avioitui vuotta myöhemmin, huhtikuussa 2001. Häitä tanssittiin Suomenlinnassa noin 150 häävieraan voimin.

Pari asteli avioon vuonna 2001.­

– Eikö hän olekin kaunis, häiden aikaan vain 22-vuotias Lenni-Kalle huokaisi seistessään tuoreen vaimonsa rinnalla.

Marian hääpukua ylistettiin kovin: valkoinen, kaksiosainen asu oli häikäisevä yksinkertaisessa tyylikkyydessään. Eleganttia kokonaisuutta täydensi pitkä huntu ja oransseista ruusuista sidottu kukkakimppu.

Vuonna 2011 pianisti muisteli kymmenennen hääpäivänsä kunniaksi pilvisessä säässä vietettyä tapahtumaa. Hän kertoi tuolloin, että perinteisin menoin juhlituissa häissä otettiin rennosti.

Parhaiten Lenni-Kallelle jäi häistä mieleen hyvä porukka ja taivas, joka näytti koko päivän siltä, että alkaa sataa, mutta ei puhjennutkaan pisaroihin. Häämatka suuntautui Malediiveille ja ensimmäistä hääpäivää vietettiin Thaimaassa.

– Häissämme ei ollut erityisesti ohjelmaa. Sami Saari tosin esitti kappaleen Ainutkertainen. Se oli aika mahtavaa, hän tuumasi tuolloin.

Marian iltapukua Linnan juhlissa vuonna 2000 ihasteltiin kovin.­

Lenni-Kalle on työskennellyt ammattimuusikkona jo 23 vuotta. Menestyneen jazzpianistin ja -säveltäjän uran lisäksi hänet voi nähdä tv:ssä uudistuneen Napakympin pianistina. Muusikko on johtanut myös The Voice of Finland -ohjelman orkesteria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?