Selviytyjien yllätysputoajalta erikoinen paljastus – asetti itselleen täysin erilaisia tavoitteita kisaa varten: ”Onnistui ihan totaalisesti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjien yllätysputoajalta erikoinen paljastus – asetti itselleen täysin erilaisia tavoitteita kisaa varten: ”Onnistui ihan totaalisesti”

Taas yksi sai lähteä Selviytyjien saarelta. Varoitus! Juttu sisältää putoajan.

8.4.2018 21:55

Selviytyjät-ohjelman sunnuntain jaksosta ei jälleen puuttunut vauhtia tai yllättäviä käänteitä. Draamaa tai yllätyksiä ei puuttunut myöskään heimoneuvostosta, kun Gota-heimo äänesti yksimielisesti ulos heimon äitihahmon, Helena Ahti-Hallbergin.

  • Katso Helenan haastattelu yllä olevalta videolta!

Helena kertoi myöhemmin, ettei pudotus tullut hänelle yllätyksenä. Hän oli silti harmissaan lähdöstään.

– Kyllä sen jotenkin tuntee. Jo edellisenä päivänä mä tiesin, että seuraavana päivänä mä tuun varmasti tippumaan. Mut eihän ne fiilikset välttämättä oo mitkään kauheen jippiajee, tottakai sitä harmittaa, hän tuumaa.

– Mut toisaalta mä koin, että oli mun aika lähteä. Mä olin ihan rikki. Se oli oikea hetki mulle lähteä pois ja saada vähän omaa tilaa, Helena pohtii.

Helena myöntää, ettei alunperinkään lähtenyt reissuun pelaamaan, vaan lomailemaan ja puhdistuskuurille.

– Semmoisena se matka onnistui ihan totaalisesti, Helena summaa.

Jaksossa nähtiin myös mahdollisesti koko sarjan empaattisin teko, kun Sampo Kaulanen antoi koskemattomuusamulettinsa Kimmo Vehviläiselle.

Koskemattomuusamuletilla voi pelastautua pudotuksesta heimoneuvostossa, jossa äänestetään joka viikko yksi kilpailija ulos.

Katso tilanne alla olevalta videolta!

Sampo tekeekin yllätyspäätöksen, ja päättää luopua pitkään varjelemastaan koskemattomuusamuletistaan liittolaisensa puolesta.

Tyrmistynyt Kimmo ei ole uskoa silmiään, kun Sampon ojentaa koskemattomuusamulettiaan hänelle.

– Minun makuun olisi enemmän semmoinen, että pelattaisiin vähän niin kuin pokerissa. Kaikki kortit ja panokset all in. Mä annan sen amuletin sulle, Sampo totesi juhlallisesti.

Kimmo vastusti Sampon ehdotusta, mutta kuunteli hänen suunnitelmansa.

– Nyt ne ajattelee siellä, että kun mulla on se amuletti, niin he ei välttämättä äänestä minua. Tämä on ainoa mahdollisuus pitää meidän kolmen kopla kasassa, Sampo perustelee päätöstään.

Kilpailijoiden on tärkeä luoda suhteita ja solmia itselleen liittolaisia, jotta he selviäisivät kilpailussa mukana mahdollisimman pitkään. Tällä kaudella on nähty runsas määrä yllättäviä putoajia, kun liitot on petetty ja kilpailijoita on äänestetty ulos heidän selkänsä takana.

– En mä pysty jäämään tänne, jos ne äänestää sut ulos, Kimmo epäröi.

Sampo sai puhuttua Kimmon ympäri ja luovutti lopulta amulettinsa omista housuistaan Kimmon housuihin.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 20.30 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?