Viihde

Räppäri Juno ei ole ylpeä tavasta, jolla hänen ja Janna Hurmerinnan avioliitto päättyi: ”Ei olla hirveästi tekemisissä”

Julkaistu:

Räppäri Juno sanoo ottaneensa opikseen parin vuoden takaisesta pettämiskohusta.
Räppäri Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, avautui hiljattain Instagramissa käsittelevänsä uudella Katumuksen sakramentti -kappaleellaan asioita menneisyydestään, joista hän ei ole ylpeä. Kappaleessa käsitellään myös hänen ja Janna Hurmerinnan liittoa, joka päättyi pettämisskandaaliin.

Pari avioitui elokuussa 2015, mutta erosi vain puoli vuotta myöhemmin. Syynä avioeroon oli, että Juno pettänyt vaimoaan.

Uransa lopettava Juno kommentoi parin vuoden takaista kohua Ilta-Sanomille lyhytsanaisesti.

– En ole vieläkään asiasta ylpeä, mutta se on jo mennyttä. Se olisi silloin pitänyt hoitaa paremmin. Ei me olla Jannan kanssa hirveästi tekemisissä.


Mies muistelee kahden vuoden takaista kohua alakuloisin tuntein.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olihan se kaikin puolin aika perseestä. On varmasti paljon ihmisiä, joiden mielikuva musta muuttui tiettyjen otsikoiden takia. Avioeron tiimoilta kaikki muukin mun elämästä levitettiin juorulehtiin.

Kaikella muulla hän tarkoittaa erilaisia rötöksiä huumausainerikoksesta rattijuopumukseen.

Artisti kertoo kuitenkin ottaneensa pettämiskohusta opikseen.

– Eritoten opin toisen ihmisen kunnioittamisesta. Sellaisia asioita kelasin avioeron jälkeen eniten.

Janna jätti avioeropaperit yksin Vantaan käräjäoikeuteen helmikuussa 2016. Laulaja puhui avioerostaan viimeksi Harkimot-ohjelmassa viime joulukuussa. Tuolloin hän kertoi äitinsä laulaja Maarit Hurmerinnan varoittaneen räppäristä.

– Olisi pitänyt kuunnella silloin kun äiti sanoi, että mieti vielä tuota miesvalintaa, Janna sanoi.

– Alkuvaiheessa hän siitä sanoi, ei enää naimisiin mennessä.

Janna myös kertoi raskaasta erostaan.

– Oli raskasta, että erosta kirjoitettiin niin paljon julkisuudessa. Olen pitänyt sellaisen, etten olisi turhien asioiden takia julkisuudessa. Ero oli raskas asia muutenkin, ja olisin kaivannut rauhaa. Yritin keskittyä siihen, että eheydyin, laulaja muisteli.


Myös Juno on aiemminkin puhunut erostaan julkisuudessa. Syksyllä 2016 mies sanoi Me Naisten haastattelussa, ettei ole ylpeä tekemisistään, jotka johtivat avioeroon.

– En tietenkään ole ylpeä teoistani, olisihan asian voinut paremminkin hoitaa. Kai se oli sen hetkisen Jonin tapa ratkaista joitakin juttuja, Juno sanoi Me Naisille ja kuvaili tapahtuneen olevan ”ollutta ja mennyttä”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt