Beyoncén jälkikasvu elää uskomatonta ökyelämää: 6-vuotiaalla tyttärellä jo oma stylisti – jakaa somessa kuvia kulissien takaa

Julkaistu:

Supertähtien tyttärellä on oma stylisti, joka käy äidin puolesta vaateostoksilla.
Musiikkibisneksen superparin Beyoncén ja Jay Z:n vanhimmasta tyttärestä Blue Ivysta on kuoriutumassa varsinainen muotimaailman pikkuikoni.

Kuusivuotias neiti ei toki valitse itse omia vaatteitaan, vaan hänellä on supertähtien tapaan oma stylistinsa.

Women’s Wear Dailyn tuoreiden tietojen mukaan Blue Ivya vaatettaa Beyoncén assistenttinakin työskennellyt Manuel Mendez.

Mies jakaa somessa upeita otoksia pienestä muoti-ikonista tuon tuosta.
Peoplen tietojen mukaan Mendez aloitti Blue Ivyn stylistina syyskuussa 2013, jolloin tyttö oli alle vuoden ikäinen.
Vain kolmevuotiaana Blue Ivy nähtiin Grammy-gaalassa Diorin vaatteissa ja Guccin laukku kädessään. Tämän talven Grammyihin hänet oli puettu valkoiseen smokkihenkiseen housupukuun.


Viime vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa Blu Ivy pukeutui yli 8 000 euroa maksaneeseen Mischka Aokin mekkoon ja tiaraan.


Stylisti ei lainkaan ole ainoa henkilö, jonka muusikkovanhemmat ovat palkanneet tyttärensä takia. Blue Ivyn hyvinvoinnista huolehtii kokonainen tiimi, johon kuuluu tyylineuvojan lisäksi kokkeja, turvavartijoita ja lastenhoitajia.

Lue lisää Blue Ivyn luksuselämästä tästä!


Räppäri Jay Z ja poptähti Beyoncé menivät naimisiin vuonna 2008 ja heillä on yhdessä yhteensä kolme lasta. Parin pienet kaksoslapset, Rumi ja Sir, syntyivät viime kesäkuussa.

Pari suojelee lastensa yksityisyyttä hyvin tiukasti. He ovat muun muassa hakeneet suojaa kaikkien lastensa nimille.