Viihde

Toni Wirtaselle ennennäkemätön kunnia – saa ensimmäisenä suomalaisena oman tarinan Aku Ankka -lehteen

Julkaistu:

Toni Wirtanen saa harvinaisen kunnian olla ensimmäinen suomalainen, jolle on omistettu Aku Ankassa kokonainen tarina.
Tänään keskiviikkona 4.4. ilmestyvä Aku Ankka -lehti on harvinainen numero monella tapaa. Lehti on omistettu Ankkalinnan ääni -laulukisalle suositun Voice of Finland -ohjelman hengessä.

Voice of Finlandin perjantaina alkavien livelähetysten kynnyksellä tänään ilmestyvän Aku Ankan kansikuvana ja tarinana on laulukisa Ankkalinnan ääni, jossa tuomareina ovat kaikille suomalaisille tutut Molli Plimplom, Tomi Wattinen, Punarima ja Ynnä Muu.

Sarjan aloittaa Apulannan laulaja, Voice of Finland -tuomari ja Aku Ankan uuden mainoskampanjan tähti Toni Wirtanen.

Wirtanen saa harvinaisen kunnian, sillä hän on ensimmäinen suomalainen, jolle on omistettu Aku Ankassa kokonainen tarina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän kehottaa Aku Ankan suomalaisia olemaan enemmän kuin Aku – epäonnistumisia on turha hävetä tai pelätä!


Suureksi Aku Ankka -faniksi osoittautunut Wirtanen paljastaa pahimman mokansa, josta kirjoitettiin tarina 25.4. ilmestyvään Aku Ankkaan: Apulanta oli keikalla ”suomalaisessa humppaladossa”, kun lava yhtäkkiä pimeni ja äänet katosivat.

– Viihdytettiin yleisöä pantomiimilla, kunnes järjestyksenvalvoja tuli kertomaan, että talon sähkökaappi on tulessa. Kun hommat kyykkäävät pahasti, ne ovat selviytymistarinoita, jotka kasvattavat meitä ihmisinä ja ankkoina, Toni kertoo.

Kommellus on toki sorvattu ankkalinnamaiseen kuosiin.

Suomalaisuuden nostamisen lisäksi Ankkalinnassa vuosi 2018 on epäonnen vuosi. Aku Ankan tarinoissa kerrotaan pitkin vuotta julkkisten mokista tai epäonnistumisista, koska suuret keksinnötkin ovat yleensä syntyneet mokaamalla tai vahingossa.

– Nyt uudistuneessa Aku Ankassa on säännöllisesti mukana myös suomalaisille tuttuja ihmisiä ja tapahtumia. Epäonnistuminen on Akulle luonteenomaista, ja kenties siksi suomalaiset rakastavat sisukasta räpyläjalkaa niin kovasti, AkuAnkan päätoimittaja Aki Hyyppä kertoo.

Kevään aikana lukijoita haastetaan kertomaan tarinoita mokista ja epäonnistumisista. Parhaasta tarinasta piirretään Aku Ankkaan sarjakuva.

Ilta-Sanomat, Nelonen ja Aku Ankka kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt