Selviytyjät Suomi -ohjelman kulisseista paljastui hämmentävä seikka – yksi osallistujista sai psykologilta apua kuvauksissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjät Suomi -ohjelman kulisseista paljastui hämmentävä seikka – yksi osallistujista sai psykologilta apua kuvauksissa

Selviytyjät Suomi -kilpailun osallistuja Kimmo Vehviläinen sai psykologilta apua Selviytyjien kulisseissa.

3.4.2018 20:03

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen on yksi Selviytyjät Suomi -ohjelmassa vielä mukana olevasta, seitsemästä kilpailijasta. Vehviläinen on muiden kilpailijoiden tavoin laihtunut viidakossa roimasti.

Vehviläinen on kertonut Selviytyjät-kokemuksistaan avoimesti juontamassaan Dynastia-ohjelmassa radio Aallolla. Monien sarjan fanien yllätykseksi radio-ohjelmassa paljastui nyt, että Vehviläinen sai sarjan kuvauksissa kulissien takana apua psykologilta.

Dynastia sai vieraakseen Laura Stenroosin, joka oli mukana Filippiineillä kisaajien psykologina. Stenroosin läsnäolo ei välity tv-ruudussa katsojille.

– Ihana nähdä sua, tämä on kuin äidin syliin pääsisi, Vehviläinen toivottaa psykologin tuttavallisesti tervetulleeksi radiolähetykseensä.

Vehviläinen paljasti haastattelun aikana, että hän oli päättänyt luovuttaa ja lähteä saarelta kotiin kesken kaiken, sillä hän ei enää nähnyt missään olevan mitään järkeä. Elinolot ja yksinäisyys saarella olivat uuvuttaneet Kimmon.

– Luokseni saapui tosi uupunut ja lannistunut mies, Stenroos kuvailee tapaamistaan Kimmon kanssa.

  • Katso haastattelu kokonaan yllä olevalta videolta.

Vehviläinen oli jo päättänyt ilmoittavansa lähdöstään illan heimoneuvostossa.

– Olin jo päättänyt ennen sitä heimoneuvostoa, jossa James joutui lähteä kotiin, että minä luovutan, Vehviläinen kertoo.

Psykologi sai kuitenkin hänen mielensä rauhoittumaan, ja Kimmo pääsi eroon synkistä ajatuksista ja jaksoi kuin jaksoikin jatkaa eteenpäin kisassa.

Ohjelman kulissien takaa on jo aiemmin tihkunut katsojille tietoa siitä, miten ohjelmaa tehdään. Kuvauksissa on mukana psykologin lisäksi luonnollisesti lääkäri, joka auttaa kilpailijoita tarpeen vaatiessa.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella kello 20.30. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?