Hollywoodin tähtiparin ero kuohuttaa – suhde alkoi erikoisesta kohtaamisesta aamuyöllä: näin 9 vuoden avioliitto mureni

Magic Mike -tähti Channing Tatumin ja Jenna-vaimon eron syynä arvaillaan olevan ainakin työkiireet.

3.4.2018 12:47

Hollywood-tähtien seurapiireissä kuhisee, sillä elokuvista Magic Mike ja 21 Jump Street tuttu näyttelijä Channing Tatum eroaa vaimostaan Jenna Dewan Tatumista.

Dewan teki läpimurtonsa vuonna 2006 ilmestyneen Step up -elokuvan pääroolissa, jonka yhteydessä pariskunta tapasi ja rakastui. Parilla on myös neljävuotias tytär Everly.

Näyttelijäpariskunta kertoi yhteistuumin eropäätöksestään Channing Tatumin virallisella Twitter-tilillä.

– Rakkaus on kaunis seikkailu, joka vie meidät toistaiseksi eri poluille, Tatum kirjoitti.

Hollywoodin kuumimpien miesnäyttelijöiden kärkeen äänestetyn Tatumin erouutinen on herättänyt vilkasta keskustelua eron syistä. Moni on myös kommentoinut uutista järkyttyneenä sosiaalisessa mediassa.

– Channing Tatum ja Jenna Dewan ovat eronneet ja se ei todellakaan ole okei. Olen virallisesti menettänyt kaiken uskoni rakkauteen.

– Channing Tatum ja Jenna eroavat, maailma on muuttunut paskaksi. Olen valmis. Olen kuollut. Loppu. Hyvästi.

Muun muassa Daily Mailin mukaan pariskunnan lähipiiristä kerrotaan, että eroon olisi vaikuttaneet ainakin pitkään jatkuneet työkiireet.

Hektistä elämää viettäneiden Tatumin ja Dewanin kerrotaan viettäneen jatkuvasti entistä enemmän aikaa erillään työpaineiden ja -kiireiden vuoksi.

– Channing on työskennellyt aivan yhtäjaksoisesti, hän on neljässä elokuvassa tänä vuonna, lähde kertoo lehdille.

Myös pieni lapsi on tuonut omat haasteensa parisuhteen myrskyjen keskelle. Dewan nähdään ainakin tänä vuonna ilmestyvässä Berlin, I love you -elokuvassa.

– Avioliitolle ei tee hyvää olla erillään niin paljoa, varsinkin kun on pieni lapsi. Jennakin on kiireinen, lähipiiri huokaisee.

Kaikesta huolimatta pariskunnan lähipiiristä kerrotaan, että 4-vuotias tytär on ollut perheen silmäterä vaikeinakin aikoina.

– Molemmat ovat omistautuneet tyttärelleen ja tehneet kovasti töitä viettääkseen hänen kanssaan iloista perhe-elämää parisuhteen ongelmista huolimatta, sisäpiiristä huomautetaan.

Vielä viime elokuussa Dewan hehkutti avioliittoaan ja kertoi heidän onnensa salaisuuden olevan muun muassa vauhdikas meno makuuhuoneen puolella.

Fanit ovatkin olleet melko murtuneita suosikkipariskunnan 9 vuoden avioliiton päättymisestä, ja ovat sosiaalisessa mediassa osoittaneet ahkerasti tukeaan heille.

Pari rakastui alunperin elokuvan kuvauksissa vuonna 2006.

Dewan on kertonut, ettei hän aluksi syttynyt ajatukselle mistään vakavammasta. Tatum kuitenkin ilmestyi hänen hotellihuoneensa ovelle kahdelta aamuyöllä.

– Hän seisoi ovella päällään vain sombrero-hattu, alusvaatteet ja Ugg-saappaat. Hän sanoi, että annetaan mennä, Dewan paljastaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?