Yksi Suomen isoimmista keikkalavoista teki juhannuksen 2017 jälkeen kovan päätöksen Jari Sillanpäähän liittyen – ”Hän ei ollut enää entisensä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Yksi Suomen isoimmista keikkalavoista teki juhannuksen 2017 jälkeen kovan päätöksen Jari Sillanpäähän liittyen – ”Hän ei ollut enää entisensä”

Jari Sillanpäällä ei ole tänä kesänä asiaa keikkalavalle Somerolla.

3.4.2018 6:24

Laulaja Jari Sillanpään, 52, huumekohu on vaikuttanut vääjäämättömästi hänen keikkailuunsa ja tuloihinsa artistina.

Vielä viime vuonna Sillanpää oli suosituimpien juhannuskeikkailijoiden joukossa Suomessa. IS:n tietojen mukaan hänen liksansa juhannuskeikkaa kohden oli tuolloin noin 20 000 euroa tai parhaimmillaan jopa 25 000 euroa.

Juhannuksena 2017 vuoden 1995 tangokuningas esiintyi Himoksella ja sen jälkeen Somerolla Esakallion tanssilavalla.

Esakallion tanssilavan, joka on yksi Suomen suurimpia tanssilavoja, yleisistä asioista vastaava Matti Oksanen valottaa nyt IS:lle, että he tekivät jo viime kesänä kovan päätöksen Sillanpäähän liittyen. He sopivat keskenään, että Sillanpäätä ei enää toistaiseksi palkata heille lainkaan esiintymään.

– Teimme jo viime vuonna päätöksen, että emme käytä häntä enää, Oksanen sanoo asiaa kiertelemättä.

– Hän tuli meille (viime vuonna) juhannuskeikalle suoraan Himokselta. Sanotaan niin, että keikka meni kohtuullisesti, mutta ei hän ollut enää se oma entinen itsensä, hän selventää päätöstä.

Väsähti kesken juhannuskeikan

Muun muassa Iltalehti uutisoi kesällä 2017 siitä, miten Sillanpää väsähti totaalisesti kesken Himoksen-keikkansa. Hän pyyhki hikeä otsaltaan ja meni lavan takaosaan istumaan ja hakemaan juotavaa.

– Höllätään tahtia vähän, laulaja puhisi lavalla sen jälkeen, kun oli esittänyt vauhdikkaita lattarikappaleita.

Oksasen mukaan Sillanpään keikkamyyjä oli yrittänyt myydä heille tällekin kesälle keikkoja totuttuun tapaan, mutta Esakallion tanssilava kieltäytyi tarjouksista.

Jo neljä keikkaa peruttu kokonaan

Tähän mennessä Sillanpään kevään ja kesän sovituista keikoista neljä on peruutettu järjestäjän toimesta etukäteen, viimeisimmäksi Järvenpään RetroFest.

Syynä tähän on huumekohu: Poliisi nappasi Sillanpään ja tämän miesystävän Siimin kiinni Helsinki-Vantaalla 24. maaliskuuta. Heidän hallustaan löytyi pieni määrä vaarallista kristallihuumetta, jonka jälkeen Sillanpäätä pidettiin kaksi vuorokautta tutkintavankeudessa.

Kiirastorstaina Sillanpää myönsi MTV3-kanavalla Tuomas Enbusken haastattelussa, että hän on narkomaani.

Aiheesta lisää päivän painetussa lehdessä ja digilehdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?