Jari Sillanpää singahti Espanjaan kaksi päivää kestäviin juhliin – ystävä kertoo: ”Täällä on itketty ja naurettu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpää singahti Espanjaan kaksi päivää kestäviin juhliin – ystävä kertoo: ”Täällä on itketty ja naurettu”

Sillanpään läheisesti tunteva Teuvo Loman julkaisi Málagasta hyväntuulisia yhteiskuvia.

Julkaistu: 2.4.2018 16:02

Jari Sillanpää lensi Espanjan Málagaan juhlistamaan ystävänsä 70-vuotissyntymäpäivää.

Laulaja Jari Sillanpää, 52, lensi pääsiäisenä Espanjan auringon alle juhlistamaan hyvän ystävänsä, laulaja Maija Hapuojan 70-vuotisjuhlia. Juhlat ovat vierasjoukolle yllätykseksi samaan aikaan myös Hapuojan ja tämän puolison Arin hääjuhla.

Juhlien somistuksesta vastannut, niin ikään Sillanpään läheisesti tunteva Teuvo Loman julkaisi Málagasta hyväntuulisia yhteiskuvia. Yhdessä kuvassa Loman ja Sillanpää hymyilevät sävy sävyyn mustaan ja punaiseen pukeutuneina.

IS:n tavoittama Loman kertoo tunteneensa Sillanpään läheisesti jo 1990-luvun alusta lähtien. Silloin Loman leikkasi Sillanpään hiuksia ja teki tälle esiintymisvaatteita keikoille.

Loman on tuntenut laulaja Maija Hapuojan jo vuosikausia. Hapuoja ja Sillanpää tutustuivat toisiinsa aikoinaan Lomanin kautta.

– Olemme kaikki täällä vieraina Maijan luona. Hyvinhän täällä menee, paellan paiston parista tavoitettu Loman kertoo puhelimitse hyväntuulisena.

Juhlat ovat olleet vierailla jo pitkään tiedossa. Hapuoja oli kutsunut pelkästään Suomesta juhliinsa 70 vierasta, jotka lensivät paikan päälle kaksi päivää kestäviin juhliin. Lisäksi mukana on Lomanin mukaan jonkin verran paikallisia ja muita uusia ystäviä.

Loman auttoi ystäväänsä järjestämään juhlat sisustamalla ja somistamalla juhlapaikan upean näköiseksi.

– Täällä on meillä kaikilla ollut hirveän hyvä tunnelma. Täällä on itketty ja naurettu. Upeat juhlat, Loman kehuu.

Jari Sillanpää vieraili torstai-iltana vieraaksi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Sillanpää kertoi olevansa narkomaani. Hän purskahti rankassa lähetyksessä lopulta itkuun.

Lomanin mukaan Sillanpään huumekohu ei ole vaikuttanut juhlien tunnelmaan.

– Suurin osa täällä on Jarin tuttuja. Ei tilanne ole viime aikoina mitenkään muuttunut siltä osin. Ystävät ovat ystäviä. Joskus on omanlaisiaan käänteitä elämässä, mutta en ainakaan minä osaa ketään tuomita. Meillä on ollut täällä ihan mielettömän kivaa, Loman toteaa.

Sillanpää kertoi torstaina suorassa tv-lähetyksessä olevansa narkomaani. Sillanpää kertoi EVS-ohjelmassa MTV3-kanavalla Tuomas Enbusken haastattelussa siitä, miten on käyttänyt metamfetamiinia vuodesta 2014 alkaen.

Sillanpää jäi ensimmäisen kerran kiinni huumeista elokuussa 2017 ajettuaan huumausaineen vaikutuksen alaisena Helsingissä. Hänen hallustaan löydettiin tuolloin metamfetamiinia. Kohu syveni 24. maaliskuuta lauantaina, kun Sillanpää ja tämän miesystävä Siim palasivat Thaimaan-lomaltaan. Poliisi nappasi heidät kiinni Helsinki-Vantaan lentokentällä. Pariskunnan matkatavaroista löytyi jälleen pieni määrä metamfetamiinia.

Tuliko sinulle yllätyksenä, kun Sillanpää kertoi tv:ssä käyttäneensä huumeita, Teuvo Loman?

– En ole ollut lähiaikoina niin kauheasti tekemisissä Jarin kanssa, että olisin voinut tietää. Tietenkin moikkaamme, juttelemme ja sellaista.

– Jokainen elää omaa elämäänsä. En ole se ihminen, joka tuomitsee ketään mistään asioista, Loman jatkaa.

Hapuojan syntymäpäivää ja häitä vietetään upeassa ravintolassa ja Hapuojan kotona Málagassa. Juhlat ovat jatkuneet jo kaksi päivää. Suuri osa vieraista jää vielä tämänkin jälkeen Espanjaan nauttimaan yhdessäolosta.

Lomanilla koittaa huomenna paluu arkeen. Hän sisustaa Espanjassa erästä pankkiiriliikettä uuteen uskoon.

– Jari on täällä yksi vieras muiden vieraiden joukossa. Täällä se ketä juhlitaan on keskipisteenä, hän huomauttaa lopuksi.

Sillanpää viettää Siimin kanssa aikaa Benalmádenassa

Sillanpää omistaa useita kiinteistöjä Suomessa ja ulkomailla. Yksi hänen asunnoistaan sijaitsee Espanjassa Benalmádenassa. Sillanpää onkin ollut jo vuosia tuttu näky suomalaisturistien rakastamalla, ravintoloiden ja nautinnollisen elämän täyteisellä aurinkorannalla.

Sillanpää julkaisi aiemmin maanantaina Facebookissa kuvan Benalmádenasta. Kuvassa hän poseeraa aurinkoisissa maisemissa poikaystävänsä Siimin kanssa. Kaksikko suuntaa vuokrattujen pyörien kanssa ajelulle.

– Kuntokuuri alkoi! Sillanpää kirjoitti iloisesti.

Tarkennettu juttua kello 16.26: Sillanpää omistaa Espanjassa asunnon, ei huvilaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?