Jari Sillanpää julkaisi kuvan Espanjan auringon alta – vierellä Siim-rakas: ”Kuntokuuri alkoi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpää julkaisi kuvan Espanjan auringon alta – vierellä Siim-rakas: ”Kuntokuuri alkoi”

Jari Sillanpää kertoo Facebookissa aloittaneensa kuntokuurin. Laulaja viettää tällä hetkellä aikaa Espanjassa.

2.4.2018 14:58

Huumekohun keskiössä viime aikoina ollut laulaja Jari Sillanpää on matkustanut Espanjan aurinkorannikolle. Sillanpää juhli Espanjassa ystävänsä 70-vuotisjuhlia yhdessä vaatesuunnittelija Teuvo Lomanin kanssa. Loman julkaisi juhlista iloisia kuvia, joissa hän poseeraa yhdessä Sillanpään kanssa.

Maanantaina myös Sillanpää itse julkaisi kuvan Facebookissa Espanjan auringon alta. Kuvassa laulaja poseeraa pyörän selässä päässään lierihattu ja aurinkolasit. Sillanpään vierellä poseeraa tämän miesystävä Siim oman pyöränsä selässä. Kuvatekstissä Sillanpää kertoo aloittaneensa kuntoilun.

– Kuntokuuri alkoi, Sillanpää toteaa hymynaaman kera.

Sillanpää on ollut runsaasti esillä saavuttuaan Thaimaasta Suomeen reilu viikko sitten. Tuolloin laulaja otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentokentältä ja hänen matkatavaroistaan löydettiin metamfetamiinia. Sillanpää jäi viime syksynä kiinni huumeen vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Laulaja vieraili viime viikon torstaina Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kertomassa huumeidenkäytöstään ja siitä, mitä Helsinki-Vantaan lentokentällä tapahtui. Laulaja myönsi käyttäneensä metamfetamiinia vuosina 2014–2018.

Tv-haastattelussa Sillanpää kertoi elämästään avoimesti ja myönsi olevansa narkomaani. Ohjelman juontaja Tuomas Enbuske kysyi Sillanpäältä, aikooko hän lopettaa huumeidenkäyttöä.

– Voin sanoa, että olen sellaisessa vaiheessa nyt, että se ei hirveästi kiinnosta. En saa siitä semmoisia kicksejä enää, laulaja sanoi.

Sillanpää kertoi avoimesti, ettei hän kuitenkaan kokenut tarvetta katkaisuhoidolle.

– Koen nyt näin, etten tarvitse sellaista. Kukaan ei voi minua hoitaa, että jättäisin nollaksi. Se sun pitää ymmärtää. Minun pitää vapauttaa itseni haluista käyttää mitä tahansa, Sillanpää vastasi.

Haastattelun lopuksi Sillanpää purskahti itkuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?