Sami Kuronen teki IS:n tosi-tv-julkkistestin ja huvittui tuloksesta: ”En tiedä kumpi pelottaa enemmän...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Kuronen teki IS:n tosi-tv-julkkistestin ja huvittui tuloksesta: ”En tiedä kumpi pelottaa enemmän...”

Radio- ja televisiojuontaja Sami Kurosen testitulos oli varsin osuva.

1.4.2018 16:17

Juontaja Sami Kuronen on tosi-tv-tietäjä, mikäli on uskominen Ilta-Sanomien tuoretta testiä. Kuronen kirjoittaa Facebookissa tehneensä testin ja saaneensa liki kaikki kysymykset oikein.

– Tuloksesi: 16 / 17, Kuronen kertoo saaneensa pisteiksi.

– Olet yksi Tempparin tulevan kauden sinkuista.

Kuronen juontaa parhaillaan televisiossa pyörivää Temptation Islandin suomalaista versiota. Ohjelmassa neljä pariskuntaa testaavat suhteensa kestävyyttä Thaimaassa. Pariskuntien miehet yöpyvät omassa talossa, joka on täynnä sinkkunaisia. Naisten seurana on taas joukko sinkkumiehiä.

– En tiedä kumpi pelottaa/huolestuttaa enemmän, oikeiden vastausten määrä vai IS:n antama ”tuomio”, Kuronen kirjoittaa.

Temptation Island Suomi on alkanut tänä vuonna varsin räväkästi, kun yksi pariskunnista on pistänyt kunnolla tuulemaan. Kolme vuotta seurustelleiden Minnan, 30, ja Sammyn, 28, rajat ovat pariskunnista löysimmästä päästä, sillä Minna sanoo esimerkiksi ”pienten pusujen” olevan sallittuja. Seksi, vieraiden kanssa yhdessä nukkuminen ja kiihkeämmät suudelmat ovat sen sijaan kiellettyjä.

Sammy intoutui kuitenkin heti alkajaisiksi puristelemaan sinkkukaunotarten rintoja ja tanssimaan villisti naisten kanssa. Illan päätteeksi hän päätyy pujahtamaan viiden sinkkunaisen kanssa samaan petiin nukkumaan, vieläpä ilkosen alastomana.

Neljä paria testaa suhdettaan Temptation Island Suomi -sarjassa. Vasemmalta Eveliina ja Daniel, Noora ja Markus, Minna ja Sammy ja Vilma ja Elias.­

Minna puolestaan kohautti paljastamalla pettäneensä Sammya ja toivovansa siksi, että myös tämä pettäisi häntä.

– Ei ole muna mielessä, ja musta tää tuntuu lomalta, ettei tartte panna Sammya, Minna sanoi pääsiäisbileiden lomassa tehdyssä haastattelussa viitaten poikaystäväänsä.

Alla olevalla videolla Sami Kuronen kertoo tuoreimmasta TIS-kaudesta.

Myös varatun 28-vuotiaan Eliaksen käytös on puhuttanut sosiaalisessa mediassa. Miehen muun muassa sanoi kameroille tulleensa ohjelmaan ”testaamaan, onko tehnyt oikean valinnan”. Tällä hän viittasi tyttöystäväänsä ja siihen, onko tämä luotettava. Sitten hän vertasi tyttöystäväänsä onnistuneeseen tai epäonnistuneeseen sijoitukseen.

Elias vertasi ohjelmassa itseään ”huumorimielessä” Jumalaan, mikä ällistytti tv-katsojia pöyhkeydellään.

Ilta-Sanomien testissä selvitetään, kuinka tuttuja tosi-tv:n tähdet ovat. Tee testi täältä, jos et ole sitä vielä ennättänyt tehdä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?