Viihde

Dallas-komistus yllätti uudessa hiustyylissä – näin tähti on muuttunut vuosien varrella

Julkaistu:

Patrick Duffy näytteli suositussa Dallas-sarjassa ja sen jatko-osissa Bobby Ewingiä.
Dallas-suosikkisarjasta kuuluisuuteen ponnahtanut Patrick Duffy, 69, nähtiin uudistuneessa hiustyylissä saksalaisen televisiokanavan lähetyksessä. Reilun vuosikymmenen televisiossa pyörineen Dallasin aikana Duffyllä nähtiin tuuhea musta tukka. Vanhemmiten näyttelijä on viihtynyt harmaatukkaisena, joskin hiusmalli on pysynyt pitkälti samana.


Viime viikolla Duffy esiintyi kuitenkin pitkätukkaisena ZDF-kanavan viihdeohjelmassa Welcome to Carmen Nebel with David Hasselhof. Duffy lauloi jaksossa yhdessä ranskalaisen Mireille Mathieun kanssa kaksikon 1980-luvun hitin Together We’re Strong, The Sun kertoo.


Duffy päätyi rooliin Dallasin tuottajan pyynnöstä ja näytteli yhtä tuotantokautta lukuun ottamatta kaikilla sarjan kausilla. Näyttelijä paljasti Huffington Postin haastattelussa 2014, miksi jätti sarjan yhdeksi tuotantokaudeksi.


– Se oli selkeästi usean eri tähden sarja ja ajattelin sen suosion huipulla, että se jos koskaan olisi oikea aika yrittää aloittaa jotain, joka olisi enemmän yhden tähden ohjelma. Jätin sarjan ja niin ei tapahtunut – tyypillinen Patrick Duffyn bisnespäätösfiasko, Duffy kertoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Duffy on näytellyt myös hittisarjan jatko-osissa. Hän näytteli myös viisi vuotta Kauniissa ja rohkeissa. Lisäksi hänet on nähty Suomessakin esitetyssä Tervetuloa Ruotsiin! -sarjassa.


Duffy on ollut jo 46 vuotta naimisissa Carlyn-vaimonsa kanssa. Parilla on kaksi lasta ja neljä lastenlasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt