Miley Cyrus räväyttää seksikkäillä pääsiäiskuvilla – fanit huomasivat poptähden ulkonäössä yllättävän muutoksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Miley Cyrus räväyttää seksikkäillä pääsiäiskuvilla – fanit huomasivat poptähden ulkonäössä yllättävän muutoksen

Poptähti Miley Cyrus ilahdutti fanejaan leikkisillä pääsiäiskuvilla, jotka käynnistivät samantien huhut mahdollisesta kauneusleikkauksesta.

31.3.2018 10:57

Poptähti Miley Cyrus tunnetaan räväköistä tempauksistaan, eivätkä laulajan pääsiäiskuvatkaan ole aivan sieltä perinteisimmästä päästä.

Cyrus, 25, yllätti faninsa pääsiäisen kunniaksi julkaisemalla liudan kuvia, jossa hän keimailee kameralle pupunkorvissa. Kuvissa Curus poseeraa suurien pääsiäismunien keskellä ja onpa hän päässyt myös pääsiäispupun piiskattavaksi.

Faneilta popparin sähäkkä kuvaussessio on saanut riemastuneen vastaanoton. Fanit arvuuttelevat onko Cyrusin kihlattu Liam Hemsworth mahdollisesti pääsiäispuvun asussa.

– Kuka on pupuasussa? Onko se Liam? fanit kyselevät.

Osa faneista kirjoittaa Instagramissa Cyrusin näyttävän tuoreissa kuvissa kollegaltaan Katy Perryltä, joka tunnetaan pastellinsävyisistä hiuksistaan ja esiintymisasuistaan.

– Olit ennen tosi cool, mutta nyt yrität näyttää Katy Perrylta, Instagramissa kirjoitetaan.

Kuvia ihastelleiden fanien katse on myös harhaillut laulajan avaraan kaula-aukkoon ja osa faneista on vakuuttunut, että poptähti on käynyt kauneusoperaatiossa.

– Kuvittelenko vain, vai onko hänen povensa huomattavasti suurempi kuin ennen? fanit kummastelevat.

– Oletko käynyt rintaleikkauksessa? fanit utelevat.

– Ei hän ole käynyt kauneusleikkauksessa, tuo on Photoshopin aikaansaannosta, Instagramissa arvioidaan.

Fanit kummastelevat poptähden uhkeita kurveja pääsiäiskuvissa, sillä vielä pari viikkoa sitten Curys nähtiin punaisella matolla hyvin erinäköisenä.­

Cyrus on kertonut Vogue-lehden haastattelussa rakastavansa juhlapyhiä ja suhtautuvansa koristeluun erittäin vakavasti. Cyrus kuvaili koristelevansa kotinsa esimerkiksi ystävänpäivänä, pääsiäisenä ja jouluna aivan viimeisen päälle.

Pääsiäiskuvat on ottanut valokuvaaja Vijat Mohindra ja Cyrus on vastannut kuvien stailauksesta itse.

– Pue yllesi kaikki suosikkisi samalla kertaa. Mikään ei ole liikaa, Cyrus tyylinsä saloja lehdelle.

Cyrus teki läpimurtonsa jo teininä. Hän oli täytti vasta 14 vuotta, kun hittisarja Hannah Montana ilmestyi ja teki nuoresta tytöstä teini-idolin näyttelijänä ja laulajana.

Poptähti on viime vuodet viihtynyt runsaasti otsikoissa erikoisten asujensa ansiosta. Kuvassa Cyrusin tyylinäyte vuoden 2015 MTV Video Music Awardsin punaiselta matolta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?