Aku Hirviniemi irvailee missien somekäytöksestä – toivoo Sara Chafakilta erilaisia Instagram-kuvia

rac

Julkaistu:

some
Aku Hirviniemi toteaa uutuusohjelma Kuplassa, että toivoisi missien ja mallien julkaisevan ensimmäisen itsestään ottaman selfien sen sijaan, että nämä ottaisivat 200 kuvaa.
Maanantaina Nelosella alkava viihdeohjelma Kupla paneutuu some- ja digimaailman puheenaiheisiin. Avausjaksossa nähdään vakiopanelistit Aku Hirviniemi, Pirkka-Pekka Petelius, Anni Hautala ja illan vieraileva panelisti Anna Puu.
  • Katso pätkä uutuusohjelmasta yllä olevalta videolta.
Ohjelman puheenjohtajana toimiva Henkka Hyppönen antaa panelisteille tehtäväksi suunnitella omat kansalaisaloitteet nettiin.

– Ei saa torkuttaa, Anni Hautala ehdottaa omaksi kansalaisaloitteekseen.

– Ai mitä, vauvaa vai? Henkka Hyppönen kysyy hämmentyneenä.

– Ei, kun kännykällä! Kännykän herätyskellolla. Koska minä en saa aamuisin torkuttaa, ei saa kukaan muukaan, Anni toteaa.

Hirviniemi kysyy Annilta, miksi ei saa torkuttaa.

– No kun se on vaarallista. Olen varma, että siinä on jotain terveyshaittoja, Anni vastaa.

Henkka Hyppönen kyseenalaistaa Annin väitteen.

– Mitä terveyshaittoja muka? Mun on vaikea nähdä, mitä terveyshaittoja siitä muka on että nukkuu 15 minuuttia pidempään. Itse asiassa päinvastoin, Hyppönen toteaa.Myös Aku Hirviniemi ehdottaa oman kansalaisaloitteensa. Hirviniemi tahtoo aloittaa sosiaalisessa mediassa viraali-ilmiön.

– Saan itsekin kuittailuja, kun laitan Instagramiin ja muualle someen kuvia. Sitten mallit ja missit antavat haastatteluita, että tämä on rankkaa työtä, että saatetaan ottaa kerralla 200 kuvaa. Pitäisi tehdä sellainen laki, että kun otat selfien, niin se on se ensimmäinen! Aku julistaa ja nappaa itsestään selfien.

– Riippumatta siitä, millainen ilme, se laitetaan someen. Katsotaan, millainen kampanja tästä syntyy, hashtag ekakerta! Haastan mukaan myös Sara Chafakin ja Sara Siepin, Aku sanoo.Kupla maanantaisin kello 21 Nelosella.

Ota kantaa

Torkutatko sinä aamuisin?

Kyllä 51% En 49%
Ääniä yhteensä 3354

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt