Annukka, 28, oli juuri eronnut, kun komea Niko ilmestyi muuttoavuksi – paljastaa tv:ssä ovelan kikan, jolla narrasi miehen omakseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Annukka, 28, oli juuri eronnut, kun komea Niko ilmestyi muuttoavuksi – paljastaa tv:ssä ovelan kikan, jolla narrasi miehen omakseen

Unelmahäät-sarjan maanantain jaksossa nähdään, miten Annukka ja Niko saavat toisensa.

2.4.2018 8:46

Tämän viikon Unelmahäät-jaksossa vietetään tunteikkaita häitä Savon sydämessä. Maanantai-illan jaksossa toisensa saavat rempseä ja taiteilijasieluinen Anna-Maaria eli Annukka sekä rauhallinen ja rento Niko. 28-vuotiaan parin lämminhenkisiä häitä juhlitaan läheisten läsnäollessa eikä kyyneliltä ja suurilta tunteilta vältytä.

Parin rakkaus roihahti sattumalta, kun parturikampaajana työskentelevä Annukka oli juuri eronnut edellisestä suhteestaan. Nainen oli muuttamassa uuteen asuntoon tyttöporukan voimin, kun tavaroiden kantaminen tyssäsi pesukoneeseen.

Painava pyykinpesukone piti saada muuttoauton kyytiin, mutta naiset tajusivat tarvitsevansa siihen apua. Paikalle hälytettiin Annukan miespuolinen ystävä, joka toi apumieheksi naiselle entuudestaan tuntemattoman, myymäläpäällikkönä työskentelevän Nikon.

Annukka kiinnitti oitis huomionsa komeaan mieheen, mutta tämän lipevä flirttailu ei tehnyt vaikutusta. Aurinkoisessa säässä Niko jopa heitti paitansa pois ja sai Annukan luulemaan itseään varsinaiseksi pelimieheksi.

Annukka ja Niko saavat toisensa kesäpäivänä Savossa.­

Nikon mielenkiinto sen sijaan heräsi oitis ja hän päätti lähestyä Annukkaa viekkaalla viestillä pian muuttohommien jälkeen. Niko tiedusteli, oliko hankala pesukone jo kytketty käyttöön.

– Tuli puhetta siitä pesukoneesta, että Annukka ei osannut asentaa sitä. Mä tarjouduin sitten mennä asentamaan sitä pesukonetta, Niko kertoo Unelmahäät-sarjassa.

Ovelalla Annukalla oli vastaus heti valmiina. Hän totesi, ettei ollut ehtinyt asentaa konetta vielä ja myöntyi Nikon kutsuun. Unelmahäät-jaksossa nainen myöntää, että totuus oli kuitenkin hieman toinen.

– Keskustelu jäi siihen ja saman tien näppärän tyttönä menen irrottamaan pesukoneen seinästä. Eli olin laittanut sen kyllä kiinni jo ihan omin voimin. Ajattelin kuitenkin, että tulkoon laittamaan sen pesukoneen, kun hän halusi olla avulias, Annukka virnistää.

– Kuka nyt ei halua komeaa miestä sinkkunaisena asuntoonsa?

Kaksikko huomasi viihtyvänsä toistensa seurassa mainiosti ja yhteyttä pidettiin tiiviisti. Annukkaa ja Nikoa yhdistivät muun muassa intohimoinen suhtautuminen liikuntaan ja rento asenne elämään. Pian suhde syveni ja loppu on niin sanotusti historiaa.

Unelmahäät TV5:llä maanantaisin kello 21.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?