Outo tapahtumasarja julkkisten bileissä – kuka puri Beyoncéa? Tähdet vaativat vastauksia - Viihde - Ilta-Sanomat

Outo tapahtumasarja julkkisten bileissä – kuka puri Beyoncéa? Tähdet vaativat vastauksia

Näyttelijä Tiffany Haddish on kertonut, että joku puri laulaja Beyoncéta eräissä juhlissa. Sosiaalisessa mediassa pohditaan, kuka olisi purrut megatähteä.

28.3.2018 22:24

Sosiaalisessa mediassa pohditaan kuumeisesti, kuka on se näyttelijä, jonka väitetään purreen megatähti Beyoncéta joulukuisissa bileissä. Mysteeri sai alkunsa, kun näyttelijä Tiffany Haddish kertoi tapauksesta GQ-lehden maanantaina verkossa julkaistussa artikkelissa.

– Sanoin Beyoncélle: ”Puriko hän todella sinua?” Hän sanoi, että joo. Mihin vastasin, että löylyttäisin häntä purreen. Hän sanoi kuitenkin, ei ja, että se narttu oli huumeiden vaikutuksen alaisena. Ei edes kännissä, Haddish sanoi.

Laulajatähden edustaja ei ollut tietoinen tapauksesta eikä siksi voinut kommentoida sitä lehdelle.

Tiffany Haddishin kertomus on saanut monet ihmettelemään.­

Haddish ei halunnut nimetä näyttelijää, jonka väitti purreen laulajaa. Sosiaalisessa mediassa vaaditaan kuitenkin vastauksia.

– Syntymäpäiväni kunniaksi, voisiko joku paljastaa, kuka puri Beyoncéta, laulaja Fergie kirjoitti.

– Amerikkalainen rikostarina: Kuka puri Beyoncéta? eräs sanaili viitaten yhdysvaltalaiseen rikossarjaan American Crime Story, jonka ensimmäisellä kaudella käsiteltiin O.J. Simpsonin murhasyytteitä, toisella kaudella muotisuunnittelija Gianni Versacen murhaa.

– Jos sinulla on nimi tiedossa, muttet paljasta sitä, piilottelet karkuria, toisessa päivityksessä puhistiin.

Haddish on väittänyt aiemmin The Cut -julkaisulle, että näyttelijä oli juhlissa asettanut kätensä Beyoncén miehen Jay Z:n rinnalle, mikä sai laulajan suuttumaan. Tuolloin hän ei kuitenkaan kertonut tapauksesta enempää.

Julkaisu selvitti, että ainakin kaksi näyttelijää osallistui juhliin: Sara Foster ja Sanaa Lathan. Molemmat ovat kuitenkin kiistäneet liittyvänsä mitenkään Haddishin mainitsemaan tapaukseen.

Foster julkaisi Instagramissa aihetta koskeneen haastattelupyynnön.

– Olen imarreltu, että kukaan luulee, että pääsisin näin lähelle Beyoncéta, Foster heitti kuvatekstissä.

– Olette hassuja. En missään tilanteessa purisi Beyoncéta ja, jos tekisin niin, se olisi fritsu, Sanaa Lathan puolestaan vitsaili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?