Tämän vuoksi Elastinen julkaisee vain tietyntyyppisiä kuvia pojastaan – ”Suojelen lastani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tämän vuoksi Elastinen julkaisee vain tietyntyyppisiä kuvia pojastaan – ”Suojelen lastani”

Räppäri tahtoo suojella yksivuotiaan poikansa yksityisyyttä. Siksi Elastinen ei koskaan julkaise pojastaan kuvia, jossa tämän kasvot näkyisivät.

28.3.2018 17:30

Elastinen on yksi uusista Idols-tuomareista. Aiemmin räppäri on nähty The Voice of Finland -ohjelman tuomarina, viimeksi vuonna 2013.Räppäri sanookin saaneensa fiilistellä laulukisoja tarpeeksi kotisohvalta käsin.

– Voicen überpostiviivisuuteen verrattuna Idols tarjoaa hyvän väylän realistiseen palautteeseen. Jone Nikula on ollut siinä ammattimies, että hän on uskaltanut sanoa jengille aika suorat sanat. Minulla on siinä varmasti duunia, että pystyn olemaan niin rehellinen ja ankara kuin tahtoisin, Elastinen arvioi ja jatkaa:

– Tietenkin mennään hyvällä fiiliksellä, eikä ihmisiä kutsuta ohjelmaan teurastettavaksi.

Elastinen tuomaroi uutta Idolsia yhdesäs Jone Nikulan, Maija Vilkkumaan ja Jannika B:n kanssa.­

Tv:n laulukisat ovat viime vuosina kohdanneet kritiikkiä siitä, ettei Suomen kokoisessa maassa riitä tarpeeksi laulajia moniin laulukisoihin. Elastisen mielestä kritiikki on perusteltua.

– Ohjelma on pitkä työhaastattelu, jossa punnitaan ja tsiigataan, kenestä olisi hommaan. Kun ohjelma päättyy, niin harjoittelupaikka saadaan. Se on niin, ettei tuo ohjelma voi ketään tähdeksi nostaa. Tästä saa räjähtävän lähdön, mutta ohjelmassa menestyminen ei lupaa vielä mitään.

Sen jälkeen, kun Elastinen on viimeksi nähty laulukisan tuomarina, on hänen elämässään tapahtunut suuria muutoksia. Vuoden 2017 Elastinen kuvailee olleen elämänsä hienoin. Helmikuussa 2017 Elastisesta tuli isä.

– Minulle on tapahtunut suuria elämänmuutoksia ja suuria kasvunpaikkoja, kuten lapseni syntymä. Uskon, että olen kasvanut ihmisenä vuodessa enemmän kuin pitkään aikaan. Nyt koen ehkä jonkin sortin aikuisuutta, Elastinen naurahtaa.

Elastinen kuvailee elämäänsä tulleen paljon vastuutta ja varmuutta isyyden myötä.

– Totta kai isäksi tulo tulee varmasti kuulumaan musiikissani ja näkyy varmasti minussa hahmonakin. Isyys on varmasti tehnyt minusta uuden version itsestäni.

– En usko, että vanhemmuus ikinä on sellaista, mihin pystyisi täydellisesti valmistautumaan. Sen oppii siinä matkan varrella, Elastinen kuvailee.

Elastisen fanit tietävät miehen olevan erittäin tarkka yksityisyydestään. Räppäri on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia poikansa kanssa, mutta yhdessäkään kuvassa lapsen kasvot eivät näy.

– Minulle on tärkeää, että ympärilläni olevat minulle läheiset ihmiset saavat itse tehdä sen ratkaisun, haluavatko he julkisuuteen. Lähinnä suojelen lastani medialta ja varjelen hänen yksityisyyttään. Jos jossain sen kasvokuvan julkaisen, niin kasvot ovat siitä lähtien sitten aina lehdessä. Sitä ratkaisua en lapseni puolesta tee, Elastinen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?