Yksityiskohta tosi-tv-tähden bikinikuvassa varasti fanien huomion: syyttivät oitis kuvanmuokkauksesta – video paljasti totuuden - Viihde - Ilta-Sanomat

Yksityiskohta tosi-tv-tähden bikinikuvassa varasti fanien huomion: syyttivät oitis kuvanmuokkauksesta – video paljasti totuuden

Tosi-tv-tähti Holly Hagan joutui kuvanmuokkaussyytösten keskelle julkaistuaan Instagramissa bikinikuvan.

25-vuotias Holly Hagan on nähty Geordie Shore -tosit-tv-sarjassa.­

27.3.2018 12:49

Geordie Shore -tosi-tv-sarjasta julkisuuteen noussut Holly Hagan, 25, on äärimmäisen suosittu sosiaalisessa mediassa. Hagan jakaa varsin antavia otoksia itsestään reilulle 3,6 miljoonalle Instagram-seuraajilleen. Kuvissaan tosi-tv-tähti poseeraa toinen toistaan niukemmissa asuissa ja esimerkiksi bikineissä.

Viikonloppuna Hagan julkaisi itsestään takaapäin otetun bikinikuvan. Kuvassa Hagan poseeraa uima-altaalla keltaisissa bikineissä.

MTV:n mukaan Haganin miljoonien Instagram-seuraajien huomio kiinnittyi kuvassa nopeasti tosi-tv-tähden reisiin. Erityisesti naisen vasemmassa reidessä vaikutti olevan erikoinen ”mutka”, johon monen katse nauliintui. Kuvan kommentteihin alkoi nopeasti tulvia syytöksiä ronskista kuvanmuokkauksesta. Moni kommentoija totesi, että kuvassa oli heidän mielessään käytetty photoshopia rankalla kädellä.

– Minkä takia photoshoppasit sisäreitesi?

– Se ei johdu varjosta. Hänellä ei ole mitään syytä photoshoppaukseen. Hän näyttää joka tapauksessa hyvältä.

– Feikki, photoshopattu. Pala hänen reidestään puuttuu.

– Jos muokkaat kuviasi, en todella ymmärrä sitä, sillä näytät upealta. Sinä et tarvitse tuollaista ”reisivakoa” eikä sinulla tarvitse olla 19-vuotiaan urheilijan takamusta. Olet ihastuttava juuri sellaisena kuin olet ja meidän kaikkien pitäisi kannustaa toisiamme vikoinemme, sillä epätäydellisyydet tekevät meistä aitoja.

Osa tarkkasilmäisistä Haganin faneista kuitenkin huomautti, että tosi-tv-tähti on selittänyt seuraajilleen useita kertoja, miksi hänen reitensä saattavat vaikuttaa photoshopatuilta joissakin kuvissa.

– Hän on selittänyt tätä monet kerrat. Se on rasvatasku. Hän on jopa julkaissut videoita näyttääkseen, miltä se näyttää.

Hagan todella on esitellyt reisiään Instagramissa julkaisemillaan videoilla. Toissa kesänä Hagan julkaisi tilillään videon, jonka kommenteissa hän selittää, mistä reisien ”muhkuroissa” on kyse. Hänen mukaansa niiden muhkurat johtuvat ”rasvataskuista”. Tosi-tv-tähden mukaan hänen reitensä näyttävät luonnostaan epätasaisilta, eikä kyse ole suinkaan kuvankäsittelystä.

– Minä en photoshoppaa muhkuroita reisiini!!! Jos käyttäisin photoshopia, poistaisin ne!!! Ei kaikilla ole täydellisiä sisäreisiä, Hagan selosti kuvatekstissä.

Hagan tunnetaan suorapuheisuudestaan. Hän on puhunut julkisuudessa avoimesti muun muassa kauneusleikkauksistaan. Hagan on kertonut katuvansa F-koon rintaimplanttejaan niiden epäkäytännöllisyyden vuoksi.

– Kun puen vaatteet ylleni, rintani näyttävät mielestäni naurettavalta ja typerältä, Hagan kertoi aiemmin The Mirror -lehdelle.

– Kun nuorempana tein glamourmallin töitä, rinnat sopivat siihen homman. Mutta nyt kun olen vanhempi ja tyylini on muuttunut klassisemmaksi, rinnat eivät sovi enää nykyiseen tyyliini, povipommi totesi puolestaan The Sun -lehden haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?