Nanna Karalahti on raskaana – tyttövauva syntyy kesällä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Karalahti on raskaana – tyttövauva syntyy kesällä!

Julkaistu: 26.3.2018 21:05

Nanna ja Jere Karalahdella on entuudestaan yksi yhteinen lapsi, toukokuussa 2 vuotta täyttävä Jax-poika.

Nanna ja Jere Karalahti saavat perheenlisäystä kesällä. Nanna kertoo asiasta uudella Instagram-tilillään ”rusinoita ja taateleita”, jota pitää ystävänsä Nicole Komulaisen kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Nicolen pieni tyttö syntyi muutama viikko sitten. Nannan tytär syntyy kesällä, julkaisussa kerrotaan.

Päivityksessä ystävykset kertovat myös omasta kaverisuhteestaan.

– Kaksi naista, jotka tulevat päivittämään tätä instagram-tiliä ovat parhaat ystävät Nanna ja Nicole.

– Olemme olleet parhaita ystäviä jo teinivuosista asti. Näihin yhteisiin vuosiin on mahtunut paljon – iloa, naurua, vastoinkäymisiä, kasvukipuja ja aikuisuuteen kasvamista. Nyt meitä yhdistää kuitenkin entisestään kaksi lähekkäin syntyvää pientä prinsessaa.

– Meillä on todella vahva ystävyys. Olemme tunteneet toisemme lähes 15 vuotta. Olemme juoneet tequilaa täysi-ikäisenä baaritiskillä, olemme pumpanneet rautaa yhdessä salilla, olemme antaneet oman tyynymme kun toinen on kärsinyt sydänsuruista. Olemme olleet toistemme kaasoja häissä ja jakaneet paljon onnen hetkiä elämässä. Osaamme olla sarkastisia toisiamme kohtaan ja nauramme toisillemme. Olemme olleet nyt myös raskaana yhtä aikaa, ja nyt myös olemme äitejä.

Nanna julkaisi vihjailevan päivityksen tilillä jo aiemmin.

Hän julkaisi kuvan samassa mekossaan ennen uutista myös omalla tilillään.

Pariskunnan Jax-poika on kaksivuotias.

Nannalla ja Jerellä on myös entuudestaan yksi yhteinen lapsi, toukokuussa 2 vuotta täyttävä Jax-poika.

– Poikamme Jax syntyi Helsingin Kätilöopistolla 13. päivänä toukokuuta jääkiekon MM-kilpailujen aikaan. Ajoin synnytykseen yksin autolla ja itkin onnesta koko matkan. Jaxin nimi tulee suosikkisarjastani Sons of Anarchy ja toinen nimi Sebastian Nannan menehtyneen veljen mukaan, Jere Karalahti kertoi kuopuksensa syntymästä elämäkertakirjassaan Jere.

Jere Karalahdella on aiemmista suhteistaan kaksi lasta: 17-vuotias Ronja avioliitosta Susanna Karalahden kanssa ja Stella-tytär suhteesta Oksana Chaikon kanssa. Ex-kiekkotähden välit Stella-tyttärensä äitiin ovat olleet hyvin mutkikkaat. Karalahdella oli suhde valkovenäläiseen Chaikoon pelatessaan Dinamo Minskissä ja ollessaan vielä naimisissa ex-vaimonsa Susannan kanssa.

Vuosi sitten keväällä 2017 Nanna ja Jere Karalahden suhde ajautui välirikkoon ja eron partaalle. Yhteen he palasivat loppukesästä.

– Lopulta yhteinen matka heinäkuussa Espanjaan Jaxin ja Nannan äidin kanssa sai meidät muistamaan, mitä meillä on ja mistä haluamme pitää kiinni. Molemmista alkoi tuntua, että emme halua elää ilman toisiamme, Jere kertoi elämäkerrassaan.

– Uskon, että jonain päivänä saamme Nannan kanssa vielä lisää lapsia. Toivon myös, että suhteeni Stellaan kehittyy, kunhan vuodet vierivät, Karalahti kertoi lokakuussa ilmestyneessä Jere-kirjassa.

Jere ja Nanna Karalahti muuttivat viime syksynä Nannan lapsuuden maisemiin Keravalle. Helmikuussa he kertoivat perustavansa päiväkodin uuteen kotipitäjäänsä. Elokuussa Keravan Kalevan kaupunginosassa avataan Aito-päiväkoti, johon mahtuu 35 lasta. Pienokaisia kaitsee viisi lastentarhanopettajaa ja toimintaa johtaa Johanna Tervo.

– Tarhassa opastetaan lapsia liikunnan pariin leikkimielisellä tavalla, Jere Karalahti kertoi IS:lle helmikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?