Tähtijuontajan syöksykierre jatkuu – edessä jälleen vieroitus: tilalle suosikkiohjelmaan kaavaillaan jo korvaajaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tähtijuontajan syöksykierre jatkuu – edessä jälleen vieroitus: tilalle suosikkiohjelmaan kaavaillaan jo korvaajaa

Vieroitukseen joutuneen suosikkijuontajan tilalle on jo löydetty ”täydellinen ehdokas”.

25.3.2018 13:32

Brittitelevisiosta tuttu konkarijuontaja sekä komediaduo Ant & Decin toinen osapuoli Anthony ”Ant” McPartlin on joutunut jälleen vakaviin ongelmiin päihteiden käyttönsä kanssa.

42-vuotias McPartlin pidätettiin sunnuntaina, kun hän törmäsi autollaan kahteen muuhun ajoneuvoon. Brittilehtien mukaan toisessa autossa oli pariskunta ja 3-vuotias lapsi.

Lapsi jouduttiin viemään sairaalahoitoon onnettomuudessa saamisensa vammojen vuoksi, ja myös hänen äitinsä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Juontajan kerrotaan hakeutuneen jälleen kerran vieroitukseen.

Nyt jo on tiedossa, että Ant McPartlin ei juonna kahta viimeistä lähetystä Saturday Night Takeawaysta. Tilanne on erittäin poikkeuksellinen, sillä hänen juontajaparinsa ja Ant & Dec -komediaduon toinen osapuoli Declan Donnellyn täytyy pärjätä viimeiset jaksot yksin.

Jopa McPartlinin vaimo Lisa Armstrong osoitti tukensa sosiaalisessa mediassa. Hän myönsi olevansa ”tuskissaan ja yksinäinen”.

Lisäksi Armstrong osoitti tukensa Donnellylle tykkäämällä Piers Morganin kirjoituksesta Twitterissä. Morgan totesi, ettei tilanne ole helppo, mutta tilanteessa on toimittu oikein, ja myös vieroitukseen lähetetty McPartlin olisi varmasti samaa mieltä.

McPartlinin tulevaisuus tv:n parissa on nyt toden teolla vaakalaudalla. Kanavapomot ovat pitäneet kriisipalaveria siitä, että mitä perheohjelmaa juontavan miehen kanssa pitäisi tehdä. McPartlin on juontanut muun muassa Britannian Talentia ja Saturday Night Takeawayta.

Uusimpien tietojen mukaan McPartlinin tilalle kaavaillaan jo pidemmälläkin aikavälillä uusia kasvoja. Brittilehti Daily Mail uutisoi, että tv-juontaja ja malli Holly Willoughby olisi ”täydellinen ehdokas” McPartlinin tilalle. Willoughby on ollut läheinen ystävä juontajakaksikon kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan.

McPartlinin juontajapartneri Donnelly itsesiassa vitsaili vain jokin aika sitten vaalean kaunottaren vielä syrjäyttävän ystävänsä jonain päivänä Pelastakaa julkut -suosikkiohjelman juontajana.

– Olen täällä upean Holly Willoughbyn kanssa.. Ei kun siis, ei! Väärä käsikirjoitus! Donnelly vitsaili.

– Kukaan ei ollut varma, selviätkö tänne asti, Donnelly heitti McPartlinille viitaten hänen viettämäänsä aikaan vieroituksessa.

Sosiaalisessa mediassa yleisön mielipiteet ovat jakautuneet. Osan mielestä Willoughby olisi erinomainen ehdokas korvaamaan McPartlinia juontajan tehtäviin.

– Ant on ihminen ja ihminen on erehtyväinen. Toivottavasti Ant kuulee tsemppimme. Uskon, että Holly Willoughby olisi loistava ehdokas hänen tilalleen, kommenteissa sanotaan.

Osa osoitti tukensa McPartlinille, mutta jotkut myös muistuttivat, ettei hänen käytöstään tule hyväksyä.

– Olen todella pöyristynyt Antin käytöksestä. Hänen täytyy saada apua, ja Decin täytyy saada tukea pärjätäkseen ilman parasta ystäväänsä, eräs kommentoija sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?