Mila Kunis vertasi 1-vuotiasta poikaansa neandertalilaiseen – laukoi suorat sanat sukupuolten eroista: ”Naiset ovat fiksumpia kuin miehet” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mila Kunis vertasi 1-vuotiasta poikaansa neandertalilaiseen – laukoi suorat sanat sukupuolten eroista: ”Naiset ovat fiksumpia kuin miehet”

Näyttelijä Mila Kunis kertoi huomanneensa, että hänen 1-vuotias poika ja 3-vuotias tytär ovat hyvin erilaisia.

Mila Kunisin mielestä tytöissä ja pojissa on suuri ero.­

23.3.2018 11:31

Näyttelijä Mila Kunis vieraili aiemmin tällä viikolla Ellen DeGeneresin talk-show’ssa puhumassa muun muassa perheestään. Ashton Kutcherin kanssa naimisissa olevalla Kunisilla on kaksi lasta: 3-vuotias Wyatt-tytär ja 1-vuotias Dimitri-poika.

People-lehden mukaan Kunis kertoi DeGeneresille, että hän on huomannut suuren eron lapsiensa välillä.

– He ovat uskomattoman erilaisia. Poikani on kuin laiskiainen. Hän on ihana ja rakastan häntä. Jonain päivänä hän luultavasti katsoo tätä ja toteaa ”Miksi sanoit niin?”, mutta totuus on, että naiset ovat fiksumpia kuin miehet. Ja minulla on siitä todisteita kahdesta eri ihmisestä, jotka olen luonut, näyttelijä totesi People-lehden mukaan.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat olleet naimisissa kolme vuotta.­

Kunis kertoi huomanneensa, että tytöt ovat paremmin perillä asioista kuin pojat. Näyttelijän mukaan pojat lähinnä haahuilevat ympäriinsä. Hän vertasi poikia amerikkalaisen jalkapallon puolustajiin, tukimiehiin.

– He ovat enemmän kuin linebackereita luoviessaan läpi elämän... ja hieman neandertalilaisia, Kunis totesi.

– Jos olen, että ”Antaisitko kupin kiitos?”, on poikani vain ”Ungh, ungh”. Siinä se! Se on ainoa, mitä saat vastauksesti, Ungh?. Mitä ungh muka tarkoittaa? näyttelijä kuvailee poikansa käytöstä.

34-vuotias Kunis ja 40-vuotias Kutcher menivät naimisiin vuonna 2015. Kutcher oli aiemmin naimisissa kahdeksan vuotta näyttelijä Demi Mooren kanssa.

RadarOnline kertoi vuonna 2016 Kunisin suivaantuneen miehensä ex-puolisoon, sillä tämä pyrki olemaan mukana parin elämässä.

– Demi on yrittänyt änkeä Ashtonin ja Milan elämään vauvan syntymän jälkeen tuomalla lahjoja ja yrittämällä antaa Milalle neuvoja, miten kasvattaa enemmän kuin yksi lapsi, parin lähipiiriin kuuluva lähde kertoi tuolloin RadarOnlinelle.

Kunis on kahden pienen lapsen äiti.­

Marraskuussa 2016 pojan saaneen Kunisin kerrottiin raivostuneen ja ilmoittaneen Moorelle saaneensa tarpeeksi. Moorella ei ole kokemusta poikalapsista, joten Kunis piti tämän antamia neuvoja lähinnä koomisina.

– Mila on kyllästynyt leikkimään mukavaa Demille ja tietää, että se saattaa satuttaa häntä, mutta hän on kyllästynyt teeskentelemään ystäviä.

Mila Kunis on näytellyt monissa Hollywood-elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista Black Swan ja Bad Moms sekä tv-sarjoista Family Guy ja 70’s Show.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?