Viihde

Kesken kiertueen hajonnut Santa Cruz julkaisi kryptisen päivityksen: ”Tulemme olemaan okei”

Julkaistu:

Rock-bändi kertoo selvittävänsä parhaillaan ongelmia.
Suomalainen rock-yhtye Santa Cruz tiedotti viime sunnuntaina hajonneensa kesken kiertueen. Nyt bändi kertoo Facebookissa selvittelevänsä asioita.

– Kiitos teille fanit viesteistänne. Kaikilla bändeillä on ongelmia, me selvitämme yhtä sellaista parhaillaan, mutta me tulemme kaikki olemaan okei. Me kerromme teille lisää myöhemmin, yhtye päivitti.
Yhdysvalloissa kiertueella olleen bändin hajoaminen tuli monelle yllätyksenä. Moni fani on ollut huolissaan etenkin yhtyeen laulajasta ja keulakuvasta Arttu Kuosmasesta eli Archie Cruzista. Miehen päivityksen mukaan hänet heitettiin ulos kiertuebussista kesken matkan.

– Teille kaikille, jotka ihmettelevät, miksi loput Yhdysvaltojen keikat peruttiin, äijät heittivät minut ulos bussista kadulle kuin hylkiön ja kertoivat minulle, etteivät he ole enää Santa Cruzissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuosmanen julkaisi myös mustavalkoisen kuvan ravintolasta. Kuvassa hän näytti keskisormea kameralle. Kuva on sittemmin poistettu Instagramista.


Myös yhtyeen muut jäsenet kertoivat Instagramissa, etteivät ole enää mukana Santa Cruzissa.

– Olen pahoillani, mutta joudun ilmoittamaan, että tästä päivästä eteenpäin minulle on mahdotonta jatkaa Santa Cruzin jäsenenä. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana, mutta ennen kaikkea haluan kiittää faneja ja ihmisiä matkan varrella. Elämä jatkuu, bassoa soittanut Mitja ”Middy Cruz” Toivonen kirjoitti.

– En voi jäädä tilanteeseen, jossa joudun pelkäämään, että joku tekee peruuttamatonta vahinkoa itselleen tai jollekin muulle, kitaristi Joonas ”Johnny Cruz” Parkkonen puolestaan kirjoitti.

Santa Cruz perustettiin vuonna 2007. Yhtye on julkaissut kolme albumia, joista tuorein ilmeistyi viime vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt