Drew Barrymore vilautti villisti legendaarisessa talk show’ssa – näin näyttelijä kommentoi nuoruuden ronskia päähänpistoa: ”On vain yksi elämä!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Drew Barrymore vilautti villisti legendaarisessa talk show’ssa – näin näyttelijä kommentoi nuoruuden ronskia päähänpistoa: ”On vain yksi elämä!”

Hollywood-tähti repäisi parikymppisenä talk show -klassikossa.

21.3.2018 20:52

Näyttelijä Drew Barrymore kohautti vuonna 1995 vilauttamalla suositulle juontajalle David Lettermanille tämän talk show’ssa. Nyt Hollywood-tähti kommentoi ikimuistoista tempaustaan Stephen Colbertin juontamassa Late Show -ohjelmassa.

– Tein jotain erityistä Lettermanille hänen syntymäpäivänään, Barrymore muisteli Fox Newsin mukaan.

Tuolloin parikymppinen näyttelijä hyppäsi talk show -juontajan pöydän päälle tanssimaan ja nosti nopeasti paitansa ylös. Tanssin päätteeksi Barrymore antoi suukon hölmistyneen näköisen Lettermanin poskelle.

Drew Barrymore on kertonut tanssiesityksen ja vilautuksen olleen spontaani teko.­

– Joskus ajattelen, ettei se tunnu minulta. Se on kaukainen muisto, joka ei tunnu minulta – mutta se olen minä, Barrymore kertoi.

– Ja se on aika siistiä. Se sopii hyvin minulle. Olen kahden lapsen äiti. En tiedä. Olen nykyisin niin eri henkilö, ettei se tunnu minulta, mutta silti pidän siitä.

Barrymore vakuutti, ettei kadu spontaania vilautusta.

– Sinulla on vain yksi elämä!

Letterman suhtautui nuoren näyttelijän esitykseen huumorilla ja Barrymore nähtiin myös myöhemmin hänen vieraanaan.

Drew Barrymore nähtiin tempauksen jälkeen usein David Lettermanin vieraana. Kuvassa näyttelijä matkalla talk show’n kuvauksiin vuonna 2010.­

Barrymore nousi julkisuuteen vain 7-vuotiaana, kun hän näytteli Steven Spielbergin rakastetussa elokuvassa E.T. Sittemmin hänet on nähty muun muassa elokuvissa Charlien enkelit, Grey Gardens ja Scream.

Barrymore nähdään myös Netflix-sarjassa Santa Clarita Diet. Kauhukomediassa Barrymoren näyttelemä kiinteistövälittäjä ja perheenäiti muuttuu zombieksi ja alkaa himoita ihmislihaa. Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin viime vuonna. Sarjan tekijät paljastivat viime vuoden helmikuussa, etteivät ohjelman kuvaukset sujuneet ilman kommelluksia.

Drew Barrymore on nykyisin kahden lapsen äiti.­

Eräässä kohtauksessa Barrymore hyppäsi näyttelijäkollegan selkään ”tappaakseen” hänet. Näyttelijätär kuitenkin putosi lattialle ja löi päänsä.

– Ajattelin, että se oli siinä. Me tapoimme Drew Barrymoren, sarjan luoja Victor Fresco totesi Us Weekly -lehdelle.

– Se oli todella hirvittävää, aivotärähdyksellä tilanteesta selvinnyt Barrymore sanoi.

Barrymore sai tähden Hollywood Walk of Famelle vuonna 2004. Näyttelijällä on kaksi tytärtä liitostaan Will Kopelmanin kanssa. Pari erosi vuonna 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?