Entinen lapsitähti Amanda Pilke palaa julkisuuteen – kertoo näyttelijänuransa raskaista kokemuksistaan Ylellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen lapsitähti Amanda Pilke palaa julkisuuteen – kertoo näyttelijänuransa raskaista kokemuksistaan Ylellä

Vuoden 2012 jälkeen parrasvaloista kadonnut Amanda Pilke puhuu Ylellä ensi perjantaina.

21.3.2018 16:05

Näyttelijä Amanda Pilke palaa julkisuuteen perjantaina, kun hän kertoo kokemuksistaan elokuva-alalla Yle Perjantain suorassa lähetyksessä, Yle tiedottaa. Lähetyksen teemana on anteeksianto. Pilke kertoo ohjelmassa siitä, miten on myötätuntoisen elämänasenteensa avulla käsitellyt näyttelijänurallaan kohtaamiaan raskaita kokemuksia.

Pilke kertoi eilen Facebook-päivityksessään, että häntä oli kohdeltu väärin elokuva-alalla, minkä takia hän oli aivan loppu. Hän kirjoitti kuitenkin harjoitelleensa anteeksiantoa vuosien varrella.

Amanda Pilke kuvattuna vuonna 2012.­

– Olen todella kiitollinen ja onnellinen elämässä ja erityisen kiitollinen miehelleni, joka auttoi 2013 minua vapautumaan kaikista raskaista kokemuksista, joita olen kokenut elokuva-alalla. Olin tuolloin ihan loppu ja hän palaili takaisin buddhalaisesta luostarista. Hän kannusti aina kaikissa tilanteissa kehittämään myötätuntoista rakkautta kaikkia kohtaan sekä anteeksiantoa. Erityisesti niitä kohtaan, jotka ovat tehneet minulle väärin, jotta todella voin vapautua kaikista painavista tunteista, Pilke kirjoitti.

Pilke katosi julkisuudesta vuoden 2012 jälkeen. Tuona vuonna ilmestyi Aku Louhimiehen ohjaama Vuosaari, jossa tuolloin 21-vuotiaalla Pilkkeellä oli erittäin rohkeita seksikohtauksia. Pilke muistetaan myös vuonna 2012 ilmestyneestä Antti J. Jokisen ohjaamasta elokuvasta Puhdistus.

Pilke teki läpimurtonsa näyttelijänä Helmiä ja sikoja -elokuvassa vuonna 2003. Nuori näyttelijä oli elokuvan ilmestyessä 13-vuotias.

Amanda Pilke ja Laura Birn elokuvassa Helmiä ja sikoja.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?