Donald Trump Jr. keskellä eroskandaalia: väitetään pettäneen vaimoaan Diili-kaunottaren kanssa – kiihkeitä hetkiä ohjelman kulisseissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Donald Trump Jr. keskellä eroskandaalia: väitetään pettäneen vaimoaan Diili-kaunottaren kanssa – kiihkeitä hetkiä ohjelman kulisseissa

Donald Trump Jr:llä väitetään olleen salasuhde Diilissä kilpailleen Playboy-malli Aubrey O’Dayn kanssa.

21.3.2018 15:49

Kuten Ilta-Sanomat viime viikolla kertoi, presidentti Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. ja hänen vaimonsa Vanessa Trump eroavat. Vanessa Trump jätti avioerohakemuksen Manhattanin korkeimmalle oikeudelle viikko sitten torstaina.

Parin läheiset kertoivat yhdysvaltalaismedialle, että kumpikin heistä on kulkenut omia teitään jo jonkin aikaa. Nyt julkisuuteen on tihkunut lisää tietoa Trumpien avioeron taustoista.

New York Postin Page Six -julkaisun mukaan eron taustalla olisi Trump Jr:n väitetty salasuhde tosi-tv-tähti Aubrey O’Dayn kanssa. O’Dayn ja Trump Jr. tapasivat Diili-ohjelman julkkisversion kuvauksissa vuonna 2011. Tuolloin ohjelmaa luotsasi Donald Trump ja O’Day nähtiin ohjelmassa kilpailijana.

Vanessa Trumpin ja Donald Trump Jr:n liitto kesti 12 vuotta.­

Lehden mukaan O’Daylla ja Trump Jr:llä oli lyhyt, mutta kiihkeä suhde. Lehden mukaan he olisivat järjestäneet useita salaisia tapaamisia eri kaupungeissa ja kirjoittaneet toisilleen lemmekkäitä kirjeita. Lehden haastatteleman lähipiirin mukaan Trump Jr. olisi kertonut suhteesta vaimolleen Vanessalle, joka odotti tuolloin parin kolmatta lasta.

Lähipiirin mukaan aloitteen suhteelle teki Trump Jr, joka olisi halunnut jättää vaimonsa O’Dayn takia.

– Trump Jr. juoksi Aubreyn perässä. Hän kertoi Aubreylle liittonsa olevan jo ohi. Mielestäni avioliitto oli jo päättynyt kauan ennen kuin Aubrey tuli mukaan kuvioihin, lehdelle kerrotaan.

Amerikkalaislehden mukaan O’Day olisi syy Trumpien eroon.­

Lähipiiri väittää lehdelle Donald Trumpin tienneen poikansa salasuhteesta ja käskeneen tämän lopettamaan Aubrey O’Dayn tapailu. Lehdelle kerrotaan, että Vanessa Trump olisi halunnut erota miehestään jo aikoja sitten, mutta Trumpin perheen uskotaan painostaneen paria pysymään yhdessä.

Vihjaili suhteesta jo vuosia sitten

Aubrey O’Day ponnahti julkisuuteen Danity Kane -yhtyeestä 2006. Laulu-uransa ohella hän on tullut tunnetuksi Playboy-mallina.

Page Six kertoo O’Dayn vihjailleen suhteesta jo vuosien ajan, mutta julkkiskaunotar ei ole koskaan tuonut Trump Jr:n nimeä julkisuuteen. Presidentinvaalien iltana kaunotar julkaisi mystisen kirjoituksen twitterissä, jossa hän kuvaili tarinansa olevan nyt miljoonien arvoinen.

Aubrey O’Day tunnetaan tosi-tv-tähtenä, Playboy-mallina ja laulajana.­

TMZ-sivuston mukaan O’Dayn kappaleissa on ollut viitteitä hänen ja naimisissa olleen miehen suhteesta jo muutama vuosi sitten. Sivusto on saanut haltuunsa julkaisematonta materiaalia O’Dayn musiikkivideosta vuodelta 2012, jossa hän keimailee yläosattomissa. O’Dayn vartaloon on kirjoitettu sanoja, kuten ”viettelys”, ”pettäjä” ja ”valehtelija”.

O’Day julkaisi vuonna 2013 kappaleen DJT, jossa hän laulaa salasuhteesta. Donald John Trump Jr:n nimikirjaimet ovat DTJ.

Aubrey O’Day tai Donald Trump Jr. eivät ole kommentoineet julkisuudessa väitettyä salasuhdetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?