Viihde

Antti Luusuaniemelle kävi nolo moka lentokoneessa – sekoitti itsensä roolihahmoonsa: ”Olin juuri lukenut repliikkejä”

Julkaistu:

Antti Luusuaniemi oli lennolla, jolla pyydettiin lääkäreitä auttamaan sairaskohtauksen saanutta. Lääkäriä näyttelevä Luusuaniemi oli menossa auttamaan.
Kotimainen draamasarja Syke jatkuu uusin jaksoin syksyllä. Menestyssarjan uudella kaudella nähdään kaikki tutut sarjan sairaanhoitajat ja lääkärit, mutta päästään myös tutustumaan uusiin sairaanhoidon ammattilaisiin. Sarjassa alusta asti näytelleet Antti Luusuaniemi ja Leena Pöysti valottavat roolihahmojensa tulevaisuutta.

Luusuaniemi luonnehtii hahmonsa Maxin olleen aiemmilla kausilla ”pleijeri”. Nyt Antti kuitenkin paljastaa hahmonsa luonteen muuttuvan.

– Näillä uusimmilla tuotantokausilla Maxiin tulee vähän syvyyttä, Antti valottaa.


Antti Luusuaniemi kertoo, ettei häntä usein sekoiteta roolihahmoonsa. Sen sijaan hän paljastaa, että on itse kerran sekoittanut itsensä näyttelemäänsä roolihahmoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olin tulossa Los Angelesista lennolla, ja joku sai valitettavasti sairaskohtauksen siellä. Sitten pyydettiin lääkäreitä, jos lennolla olisi mukana.

– Nousin puolittain ylös, mutta menin sitten takaisin istumaan. Ehkä pieni jetlag vaikutti asiaan. Olin myös juuri lukenut repliikkejä seuraavan päivän kuvauksiin, Antti muistelee huvittuneena.


Leena Pöysti kertoo videolla työskennelleensä Luusuaniemen kanssa jo ennen Syke-sarjaa.

– Lusun kanssa on ihanaa tehdä töitä. Me ollaan tehty aikaisemmin töitä teatterissa ja se on ollut hurjan helppoa, kivaa ja mukavaa”, Leena hehkuttaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myös Pöysti valottaa videolla hahmonsa tulevaisuutta sarjassa.

– Johanna lähti Sykkeen edellisessä lopussa opiskelemaan lääkäriksi ja nyt sitten on vähän edennyt sillä tiellään. Se siirtyminen porukasta toiseen tulee olemaan sitten se mielenkiintoinen asia. Toki hänen henkilökohtaisessa elämässään oli myös hurja muutos: hänen miehensähän joutui vankilaan, Leena kertoo.

Syke Ruudussa marraskuussa 2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt