Päihdekierteessä vellonut tv-juontaja ajoi kolarin – epäillään rattijuopumuksesta: 3-vuotias lapsi joutui sairaalahoitoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Päihdekierteessä vellonut tv-juontaja ajoi kolarin – epäillään rattijuopumuksesta: 3-vuotias lapsi joutui sairaalahoitoon

Ant McPartlinia epäillään rattijuopumuksesta.

Julkaistu: 20.3.2018 8:17

Brittijuontaja pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta ja kolarin ajamisesta.

Brittitelevisiosta tuttu konkarijuontaja sekä komediaduo Ant & Decin toinen osapuoli Anthony ”Ant” McPartlin on joutunut jälleen ongelmiin päihteiden käytön kanssa.

Muun muassa Britannian Talentia ja Saturday Night Takeawayta juontanut McPartlin pidätettiin sunnuntaina, kun hän törmäsi autollaan kahteen muuhun ajoneuvoon. Brittilehtien mukaan toisessa autossa oli pariskunta ja 3-vuotias lapsi. Lapsi jouduttiin viemään sairaalahoitoon onnettomuudessa saamisensa vammojen vuoksi ja myös hänen äitinsä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

McPartlinille tai hänen Christine-äidilleen, joka oli myös mukana autossa, ei sattunut vakavammin.

Poliisit pidättivät tv-tähden rattijuopumuksesta epäiltynä ja häntä pidettiin poliisin huostassa maanantaiaamuun saakka.

Ant McParlin on ilmeisesti jälleen repsahtanut päihteisiin.

Nyt mies on linnoittautunut kotiinsa ja välttelee julkisuutta. Mirrorin mukaan McPartlinin tulevaisuus tv:n parissa on vaakalaudalla ja kanavapomot ovat pitäneet kriisipalaveria siitä, että mitä perheohjelmaa juontavan miehen kanssa pitäisi tehdä.

McPartlin on ollut viihdealalla jo pitkään, sillä 42-vuotias mies on aloittanut tv-juontajan tehtävät jo 90-luvun vaihteen tienoilla. Yli 30 vuoden saatossa hän on onnistunut haalimaan työllään yli 70 miljoonan euron omaisuuden.

McPartlin on juontanut Saturday Night Takeawayta jo vuosia yhdessä parhaan ystävänsä Declan ”Dec” Donnellyn kanssa.

McPartlinin päihdeongelmat tulivat ensimmäisen kerran julkisuuteen vajaat vuosi sitten. Tv-juontajan henkilökohtaiset vaikeudet juontavat juurensa muutamien vuosien takaiseen polvileikkaukseen. Leikkauksen jälkeen polvi kipuili jatkuvasti niin paljon, että McPartlin koukuttui nopeasti kipulääkkeisiin kuten ramadoliin ja morfiiniin.

– Ja käytin niitä alkoholin kanssa, mikä on naurettavaa. Lääkärit kertoivat minulle, että olisin voinut tappaa itseni, mies kertoi viime kesänä.

Juontajan kerrotaan kärsineen kipulääkekoukun lisäksi myös masennusoireista ja ahdistuksesta. Lähipiiri huolestui vakavasti, kun McPartlin alkoi lääkkeiden lisäksi juoda runsaasti alkoholia.

McPartlin oli pari kuukautta vieroituksessa ja viime elokuussa hän kertoi selättäneensä päihdekierteen kokonaan. Nyt hän on nähtävästi kuitenkin repsahtanut jälleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?