Urheilutoimittaja Laura Arffman pyllähti mehevästi hiihtoreissulla – julkaisi kuvan pakarassa komeilevasta mojovasta mustelmasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Urheilutoimittaja Laura Arffman pyllähti mehevästi hiihtoreissulla – julkaisi kuvan pakarassa komeilevasta mojovasta mustelmasta

Hiihtolähetyksistäkin tuttu urheilutoimittaja Laura Arffman kertoo pyllähtäneensä mehevästi hiihtoladulla.

18.3.2018 21:26

Ylen tv-kasvo Laura Arffman tunnetaan urheilua rakastavana naisena. Hänet tunnetaankin erityisesti urheilulähetyksistä hiihdon ja yleisurheilun parista.

Yksi Arffmanin lempilajeistaan tuntuu olevan hiihto, jota hän harrastaa paljon yhdessä myös hiihtäjäpuolisonsa Anssi Pentsisen kanssa.

Sunnuntaina Arffman julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa hän esittelee hiihtoreissunsa saldoa. Toisessa kuvassa näkyy poikki mennyt hiihtosauva ja toisessa naisen pakarassa oleva todella mehevä mustelma.

– Tässä tulee perse-Arska! Kun kaadut, kaadu kunnolla, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuvan tunnisteisiin hän on kirjoittanut muun muassa #kokeilebepanthenia ja #mustelmallakehuskelija.

Naisen someseuraajat lohduttavat naista tämän haaverista.

– Mitä enemmän vauhtia, sitä varmemmin menee välillä nurin! Paranemisia, eräs seuraaja kommentoi.

– Selvästi jonkun muotokuva, muttei saa kiinni kenen, toinen fani naureskelee.

Myös muotivaikuttaja Sami Sykkö osallistui keskusteluun sosiaalisessa mediassa. Hän huomasi kuvasta yksityiskohdan, joka varmasti jäisi monelta muulta huomaamatta.

– Kynsilakka on valittu mustelman kanssa sävy sävyyn? hän naureskelee.

– Kyllä, tyyli ennen kaikkea, Arffman vastaa Sykölle nauruhymiöiden kera.

Arffman ei ole ainoa julkisuudesta tuttu henkilö, jolla on mennyt sukset ja sauvat solmuun hiihtoladulla kipein seurauksin. Viikonloppuna myös Apulanta-rumpali Sipe Santapukki kertoi Instagramissa, että hän oli kaatunut hiihtoretkellä.

– Urheilu on vaarallista. Tänään hiihtoladulla nutulleen; olkapää sijoiltaan ja murtuma. Voin kertoa, että keikan soittaminen saman päivän iltana tuntuu aikamoiselta, mies kirjoitti perjantaina julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?