Napakymppi-parin rakkaus ei roihahtanut taaskaan – Herra X paljastaa, mikä meni pieleen: ”Ei kaikista suosituin juttu naisten keskuudessa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Napakymppi-parin rakkaus ei roihahtanut taaskaan – Herra X paljastaa, mikä meni pieleen: ”Ei kaikista suosituin juttu naisten keskuudessa”

Tamperelainen Benjamin ja riihimäkeläinen Tanja viettivät vuorokauden Naantalin kylpylässä. Mukavasta matkasta huolimatta yhteyttä ei ole juuri pidetty.

18.3.2018 20:29

Herra X:n paikalle istahti sunnuntai-illan Napakymppi-jaksossa karismaattinen muusikko Benjamin. 29-vuotias mies työskentelee myyntialalla ja on kotoisin Tampereelta. Napakympissä hän intoutui esittämään serenadia seinän toisella puolella istuskeleville kumppaniehdokkailleen.

Lopulta Benjamin valitsi matkaseurakseen 41-vuotiaan, asiakkuuspäällikkönä työskentelevän Tanjan. Riihimäeltä kotoisin oleva nainen etsi huumorintajuista ja kilttiä miestä.

Benjamin ja Tanja pääsivät voittoreissulleen romanttiseen Naantalin kylpylään. Benjamin kertoo parin matkavideolla tunnelmiaan ennen yhteistä reissua.

– Vähän kyllä jännittää lähteä lomalle tuntemattoman neidin kanssa, mutta sanotaan näin, että sen tiedon perusteella, mitä sain hänestä kuvausten aikana irti, niin uskoisin, että varmasti tulee olemaan nasta reissu, muusikko pohti ennen matkaa.

Kaksikko suunnitteli käyvänsä kylpylässä hieronnassa, syömässä ja uimassa. Rento loma sujui lopulta mutkattomasti ja pari nautti seurasta.

– So far, so good. Reissu on mennyt mukavasti mukavassa seurassa, Benjamin kertoo.

– Puhetta on ollut paljon. Ei ole ollut hiljaisia hetkiä. Kiitos ja anteeksi siitä.

Reissua paransi myös se, että kaksikko sai nauttia toistensa seurasta kaikessa rauhassa lähes tyhjässä kylpylässä.

Matkan päätyttyä pari lähti yhteisellä kyydillä kohti kotejaan. Pohdinta tulevaisuuden yhteydenpidosta sai aikaan pitkän hiljaisuuden.

– Vähänkö hiljaista, Tanja totesi.

– Nähdään varmasti vielä, hän jatkoi.

– Varmasti pidetään yhteyttä ja nähdään vielä. Katsotaan sitten ensi kerralla, missä mielessä, Benjamin jatkoi saaden Tanjan hihittelemään.

Elämäntilanne esteenä

Benjamin kertoo IS:lle reissun jälkeen, että vaikka matka sujui mukavissa merkeissä ja Tanja oli erittäin mukava ihminen, ei rakkaus tällä kertaa roihahtanut.

– Matka itsessään sujui tosi hyvin, mutta eihän yhdessä vuorokaudessa ehdi juuri tutustua toiseen. Tultiin kuitenkin hyvin juttuun, Benjamin sanoo.

Kylpyläloman jälkeen kaksikko ei ole juuri nähnyt ja yhteydenpitokin on ollut vähäistä.

– Meillä molemmilla on omat, kiireiset arkemme ja molemmilla on sisältöä elämässään suhteellisen paljon. Aikataulut on mitä on.

– Ei tässä kauhean paljon ole yhteyksiä pidelty. Se on tämä kiire tätä nykyajan juttua.

Benjaminin mukaan hektisen arjen lisäksi lemmen leimahtamista esti luultavasti hänen oma mielenmaisemansa. Tanjaa mies kehuu vuolaasti.

– Hän on todella mukava daami, eikä ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa hänestä.

– Minä viihdyn sinkkuna edelleen ja tykkään pitää hauskaa, mutta en ole kovin sitoutuva sorttia. Se ei aina välttämättä ole se kaikista suosituin juttu naisten keskuudessa, mies toteaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?