Koomikko paljastaa näyttelijäkollegoidensa rajut laihdutusmenetelmät: ”nälkäpäivinä” ei syödä mitään – ”He eivät ole onnellisia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Koomikko paljastaa näyttelijäkollegoidensa rajut laihdutusmenetelmät: ”nälkäpäivinä” ei syödä mitään – ”He eivät ole onnellisia”

Hollywoodissa naiset on totuttu näkemään langanlaihoina. Amy Schumer ei moisesta piittaa.

Amy DGA Awards -gaalassa helmikuussa.­

18.3.2018 12:38

Koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä Amy Schumer kertoo, kuinka hänen näyttelijäystävänsä valmistautuvat mennessään kameran eteen: he eivät yksinkertaisesti syö mitään, The Daily Mail kirjoittaa.

Katie Couricin podcastissa esiintynyt Schumer selitti, että jotkut hänen kuuluisimmista ystävistään merkitsevät kalenteriinsa jo hyvissä ajoin ”päivät, jolloin heidän on nähtävä nälkää”.

– Tämä on hyvin tyypillistä. Nälkäpäivinä he eivät syö. He vain pysyttelevät kotona ja yrittävät vastustaa kaikkia kiusauksia.

– Minä en moiseen ryhdy. Tiedän, että niin tekevät ihmiset eivät ole onnellisia. Kun itse menen johonkin gaalaan, yritän tietenkin näyttää mahdollisimman hyvältä ja olen ylpeä siitä millainen olen.

Kuuluisa valokuvaaja Annie Leibovitz ikuisti Amy Schumerin Pirellin kalenteri vuonna 2016.­

Viime kuussa Schumer, 36, meni naimisiin kokki Chris Fischerin kanssa.

Koomikko ajatteli ensin ottavansa miehensä sukunimen, mutta perui aikeensa, koska pelkäsi tulevansa sotketuksi pornotähti Amy Fischeriin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?