Ihmis-Ken haluaa isäksi – valmis kustantamaan kauneusleikkauksia jälkikasvulleen: ”He eivät tule näyttämään samalta kuin minä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmis-Ken haluaa isäksi – valmis kustantamaan kauneusleikkauksia jälkikasvulleen: ”He eivät tule näyttämään samalta kuin minä”

Ihmis-Kenin haaveet kohdistuvat nyt perheenlisäykseen.

17.3.2018 17:35

Suurelle yleisölle Rodrigo Alves on tullut tutuksi huikean määrän kauneusleikkauksia läpikäyneenä julkkishahmona.

Lempinimeä ”ihmis-Ken” hän kantaa nukkemaisen ulkonäkönsä vuoksi, jonka hän on ostanut itselleen lähes 60:lla leikkauksella.

Nyt 34-vuotias ihmis-Ken paljastaa Daily Mailille haaveilevansa vanhemmuudesta.

– Haluan todella paljon koiran ja lapsia, hän sanoo.

Ihmis-Ken on näyttänyt aikoinaan huomattavan erilaiselta. Siksi myös tulevien lapsien ulkonäkö mietityttää.

– Lapseni eivät tietenkään tule näyttämään yhtään samalta kuin minä, koska olen muokannut ulkonäköäni 60 eri leikkauksessa, hän pohtii.

Omille lapsilleen ihmis-Ken kertoo haluavansa tarjota mahdollisuuden kauneusleikkauksiin samaan tapaan, kuin hänelle aikoinaan tarjottiin.

– Jos he haluavat leikkaukseen kun he täyttävät 18, tuen heitä ja maksan leikkaukset, niin kuin minunkin perheeni teki, Alves sanoo.

Ihmis-Ken on päässyt myös matkustamaan ulkonäkönsä vuoksi ympäri maailmaa. Äskettäin hän vieraili Venäjällä maan yhden suosituimman lifestyle-tv-ohjelman Man & Femalen kuvauksissa kertomassa huomiota herättävästä tyylistään ja elämästään.

Ohjelmassa hän tapasi ”tosielämän Barbie-nuken” Tatyana Tuzovan, ja muita ”ihmisnukkeja”.

Äärimmäinen ulkonäkö on saanut inspiraatiotaan ihmis-Kenin omien sanojen mukaan Disney-elokuvista.

– Disney on myös minun tyylini ja ulkonäköni inspiraatio, kuten monien muidenkin. Joskus tunnen olevan Disney-prinssiksi, ihmis-Ken kuvailee.

Ihmis-Ken on joutunut ryöstetyksi Marbellassa ja kaiken kukkuraksi hänen hampaansa irtosivat. Aikaisemmin hänen kasvoihinsa on iskenyt lihansyöjäbakteeri ja hän on myös ilmoittanut harkitsevansa sukupuolenkorjausleikkausta.

Miehen poikkeuksellinen ulkonäkö on vienyt miehen myös vaikeuksiin. Alvesin muodonmuutos saattoi hänet ongelmiin Dubaissa lentokentällä, jossa virkailijat tyrmistyivät tutkiessaan Alvesin passia. Passikuvassa poseerasi aivan erinäköinen mies, joten Alves jouduttiin viemään syrjemmälle selvittämään tapahtunutta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?