Jaakko Tepon poikien bändi paahtaa kasaridiscoa – tuore video julki: ”Ollaan aina pyritty tuomaan ihmisille hyvää mieltä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaakko Tepon poikien bändi paahtaa kasaridiscoa – tuore video julki: ”Ollaan aina pyritty tuomaan ihmisille hyvää mieltä”

Jaakko Tepon hittibiisissä Mikko-sika matkasi Mallorcalle. Ruikonperän multakurkun pojat suosivat sen sijaan kotimaanmatkailua, ja menivät Kolille kuvaamaan videon tuoreesta sinkustaan.

Kaukolasipartio perustettiin Joensuussa vuonna 2010.­

17.3.2018 10:36

Kaukolasipartion uusi Lomamatka lamamatka on häpeilemätön kasaridisckoiskelmäbiisi, joka on kirjoitettu muutama vuosi sitten talouskriisipuheiden aikaan.

– Se on humoristinen kuvaus pariskunnan ulkomaanmatkan haaveilusta ja toimii hyvin myös kotimaan matkailun puolestapuhujana. Kun YK:n raportinkin mukaan Suomi on maailman onnellisin maa, näyttää Kaukolasipartio mallia ja ulkomaan matkailun sijaan suuntaa lomalle Kolille, bändi naureskelee.

Lomamatka lamamatka on kolmas video vuoden 2017 lopussa julkaistulta Enpä lähtis moittimaan -albumilta.

Aiemmat videobiisit, Jappadabba ja Kesyttämätön leijona ovat tuttuja myös radioaalloilta.

Kappaleen sanoittanut ja säveltänyt Ilja Teppo on tyytyväinen siihen, että videon ohjaaja Ville Asikainen tavoitti yhtyeen hyvän mielen videon tavoittelun.

– Meillä oli hauskaa kuvauksissa ja se näkyy videollakin. Me ollaan videoillamme aina pyritty tuomaan ihmisille hyvää mieltä. Mielestäni tässä kohtaa emme tee poikkeusta. Sitä paitsi lopputuloksessa näkyvä kasari-tunnelma on itselleni mieleen.

Ilja Teppo ja Kaukolasipartio heinävedellä vuonna 2014.­

– Aiemmat musiikkivideomme ovat kaikki hyvin kesähenkisiä. Neiti Kaunispäivä on kuvattu Espanjan Andalusiassa, Kesyttämätön leijona seikkailee Afrikassa, Jappadappa sijoittuu lemmenlaivalle ja Kaukolasipartio kesäiseen Joensuuhun. Nyt oli aika tehdä jotain ihan muuta ja tuoda samalla Suomen talvea esille. Meillä on kaunis luminen talvi ja olkaamme siitä ylpeitä, Teppo toteaa.

Jaakko Tepon poikien, Ilja ja Johannes Tepon bändinä tunnetussa Kaukolasipartiossa soittavat myös Pertti Feller, Antti Huuskonen ja Sampsa Asikainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?