Shirly Karvinen saapui Radiogaalaan katseita keräävässä asussa – luomuksesta paljastui vain yksi ongelma: ”Puristaa, en voi hengittää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Shirly Karvinen saapui Radiogaalaan katseita keräävässä asussa – luomuksesta paljastui vain yksi ongelma: ”Puristaa, en voi hengittää”

Radiojuontajana työskentelevä Miss Suomi Shirly Karvinen esitteli Radiogaalassa timmiä vatsaansa.

16.3.2018 18:58

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen saapui Radiogaalan punaiselle matolle upeassa kaksiosaisessa, vatsan paljastavassa kimaltelevassa juhla-asussa. Luomus oli noudettu Susanna Penttilän Férrer-liikkeestä.

– Vähän piti repäistä! Ei oikein voi hengittää, mutta ei se haittaa. Tämä puristaa vähän joka puolelta, kaunotar naurahtaa.

– Olen yrittänyt tehdä koko viikon vatsalihasliikkeitä, että mahdun tähän. Pari lasia viiniä, niin unohdan tämän, Shirly kuittaa.

Radiojuontajana Radio Suomirockin aamussa työskentelevä Shirly saapui ensimmäiseen radiogaalaansa jännittyneenä, mutta iloisin mielin.

– Ensimmäinen radiogaala, tosi kivaa olla täällä! Olen saanut sen työn josta olen haaveillut, on tosi kiitollinen olo olla täällä. Veikkaan, että tästä tulee hauska, ehkä tästä ei hirveästi puhuta maanantaina, Shirly vitsailee.

Näyttävä, mutta tiukka mekko aiheutti missikaunottarelle pieniä hankaluuksia.

– Mä en syö mitään ainakaan hetkeen, Shirly vitsailee nauraen.

Shirly ja hänen miehensä, tv:stä tuttu Vertti Harjuniemi saivat tällä viikolla perheenlisäystä pienen koiravauvan muodossa.

Shirly julkaisi aiemmin tänään sosiaalisessa mediassa kuvan suloisesta tulokkaasta.

– Saimme maailman ihanimman, pienen chihuahuan. Pena on saanut pikkuveljen, Shirly hekumoi.

Koiranpentu oli loppujen lopuksi pariskunnan molempien osapuolten idea.

– Olemme puhuneet asiasta jo vuoden verran. Vertti kävi eilen katsomassa häntä, ja toi hänet meille Helsingin-kotiin. Nyt hän on siellä kotiutumassa, Shirly kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?