Kaksimielisyydet raikuvat Napakympissä! Neiti A ja Herra X laukovat hävyttömyyksiä toisensa perään - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaksimielisyydet raikuvat Napakympissä! Neiti A ja Herra X laukovat hävyttömyyksiä toisensa perään

Hunajaääninen Herra X ja rento Neiti A heittelevät kaksimielisyyksiä toisensa perään.

16.3.2018 14:03

Sunnuntai-iltana rakkaudennälkäiset miehet ja naiset etsivät itselleen jälleen elämänkumppania – tai ainakin matkakumppania – Napakympin ja Janne Katajan välityksellä.

Yksi ohjelmassa rakkautta metsästävistä on Herra X:n paikalle istahtava 29-vuotias tamperelainen muusikko Benjamin.

Myyntialalla työskentelevä Benjamin omaa varsin matalan ja miehekkään äänen, mikä herättää silminnähden ihastusta rakkauden mystisen seinän toisella puolella.

Lopuksi bassoääninen Herra X hurmaakin neidit romanttisella Barry White -lauluesityksellään.

Neiti A on Katja, 35-vuotias aluetyöntekijä Jyväskylästä. Juontajana toimiva Kataja kyselee naiselta, millaista miestä tämä on etsimässä.

– No vähän niinku sä, Neiti A vastaa empimättä, ja neidin jatkuvasta huomiosta hämilleen menevä Kataja menee kerrankin täysin sanattomaksi.

Neiti B on Tanja, 41, Riihimäeltä. Tanja on ammatiltaan asiakkuuspäällikkö ja hän etsii kilttiä, huumorintajuista miestä. Neiti C on puolestaan 41-vuotias Suvi Lahdesta. Hoitologistikkona työskentelevä Suvi harrastaa soutamista.

Herra X haluaa tietää, miten naiset käyttävät luppoaikansa.

– Puutarhan hoitoa. Talven jäljiltä pitää tehdä vielä enemmän, kaksimielisestä vitsailusta selvästi nauttiva Neiti A laukoo.

Eivätkä hänen levottomuutensa tähän lopu. Koska musiikki on Benjaminin rakas harrastus, hän haluaa kysyä aiheesta myös kosioehdokkailtaan:

– Mitä instrumenttia haluaisit soittaa ja miksi? hän tiedustelee.

Yleisö nauraa jo valmiiksi odotellessaan Neiti A:n vastausta.

– Hanuria, se on niin monipuolinen, hän hihittää lunastaen katsojien lupaukset.

Herra X:llä itsellään taas on paljon kokemusta erilaisista soittimista.

– Täytyy myöntää, että mä oon käyny läpi melkeen kaikki mitä treenikämpältä löytyy... ja siis soittimistakin, hän lohkaisee.

Napakymppi Nelosella sunnuntaina kello 19.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?