Rita Tainola Show – Muotoilujohtaja Eeva Mela nousi Ristomatti Ratian varjosta päivänvaloon - Viihde - Ilta-Sanomat

Muotoilujohtaja Eeva Mela nousi Ristomatti Ratian varjosta päivänvaloon

Muotoilujohtaja Eeva Mela kehuu pomoaan Ristomatti Ratiaa.

Julkaistu: 17.3.2018 7:41

Muotoilujohtaja Eeva Mela on työskennellyt Ratia Brand -yrityksessä jo 11 vuoden ajan. Vuosien varrella hän on oppinut tuntemaan hyvin pomonsa, suunnittelija Ristomatti Ratian.

– Meillä on ollut mahtavia vuosia ja suunnitelmat ovat heitelleet laidasta laitaan. Ristomatti on ollut räväkkä ja temperamenttinen pomo - paras, Eeva kehuu.

Koska Ristomatti Ratian muisti on nyt heikentynyt, hän ei ole enää kovin paljon yrityksen toiminnassa mukana.

– Hän on jäänyt suunnittelupuolella hieman sivummalle ja vastuu on ollut minulla jo jonkin aikaa. Kyllä Ristomatti silti osallistuu työntekoon ja ideointiin.

Ratialla on paljon erilaisia tuotteita, aina arkuista kumisaappaisiin.

– Vaikka meillä on paljon tuotteita, se on vahvuutemme. Rönsyily laidasta laitaan on vain hyväksi. Meillä on elämän koko kirjo, Eeva puolustaa ISTV:n Tainola Show’ssa.

Vaikka Ristomatti Ratia on ollut vahva johtaja ja suunnittelija, Eeva painottaa, ettei ole mielestään jäänyt miehen varjoon.

– Ristomatti on suuri maestro ja tietyllä tavalla olin alussa ehkä varjossa, mutta pikkuhiljaa tulin sieltä varjosta päivänvaloon ja se on vain myönteinen juttu, Eeva naurahtaa.

Yksi läheinen ihminen, joka kannustaa Eevaa on taidemaailmasta tuttu Eeropekka Rislakki. Pari on kihloissa ja he asuvatkin yhdessä. Eeva sanoo suhteen olevan niin vakaalla pohjalla, että häistäkin on puhuttu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?