Bile-Dani puhui suorat sanat Temptation Island -kuvauksista – välit täysin poikki toisen varatun miehen kanssa: ”Emme ole missään tekemisissä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bile-Dani puhui suorat sanat Temptation Island -kuvauksista – välit täysin poikki toisen varatun miehen kanssa: ”Emme ole missään tekemisissä”

Bile-Dani kertoi IS:lle, että ei ole ollut kuvausten jälkeen missään tekemisissä varatun Eliaksen kanssa. Siihen on Danielin mukaan yksinkertainen syy.

16.3.2018 7:04 | Päivitetty 16.3.2018 10:39

Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarjan neljännellä kaudella nähdään, miten poikkeuksellisesti kahden varatun miehen välit kiristyvät.

Aiemmilla kausilla sarjassa on vaikuttanut siltä, että kaikki sarjan varatut osallistujat ovat ystävystyneet keskenään ja tukeneet toisiaan. Tällä kaudella tilanne on kuitenkin toinen, kun varatun Danielin ja Eliaksen välit menevät täysin poikki. Välien kiristymisestä nähtiin vihjeitä jo kahdessa ensimmäisessä jaksossa, mutta ensi viikon jaksossa tilanne eskaloituu täysin.

28-vuotias Elias osallistuu sarjaan 24-vuotiaan tyttöystävänsä Vilman kanssa. Instagramissa tavannut pariskunta on ollut yhdessä vuoden ajan ennen ohjelmaan osallistumista.

Kuvassa taka-alalla näkyy Elias ja Vilma, joiden suhde on Temptation Island -kaudella koetuksella.­

Pariskunnat viettivät aikaa hotellilla ennen sinkkusaarille suuntaamista. Yksi sarjan pariskunnista, Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen kertoivat IS:n haastattelussa, että jo siinä vaiheessa Elias suhtautui Danieliin kuin kilpailijaansa, vaikka he ovat molemmat varattuja.

– Kyllähän se heti siinä sanoikin, että kohta nähdään kumpi täällä on saaren kuningas, Eve muistelee naurahtaen epäuskoisena.

– Eliasta otti koville, että olin siellä messissä. Voin sanoa, että emme ole Eliaksen kanssa missään tekemisissä, enkä halua edes olla, Daniel puuskahtaa.

Danielin mielestä Elias käyttäytyi kuvauksissa liian huonosti sekä tyttöystäväänsä että sinkkunaisia kohtaan.

– Bile-Dani on vain rooli, mutta Elias on oikeassa elämässä Bile-Dani potenssiin kymmenen. Ei ihmisen pitäisi oikeasti käyttäytyä siten kuin hän käyttäytyi, mies kuvailee.

Pariskunta sanoi toisilleen ensimmäisessä jaksossa itkuiset jäähyväiset ennen sinkkusaarille suuntaamista.­

Muiden saarella olleiden miesten kanssa tilanne oli aivan toinen. Daniel kertoo ystävystyneensä varatun Markuksen kanssa ja että miehet ovat nähneet toisiaan paljon vapaa-ajallakin kuvausten jälkeen.

– Markuksen kanssa meistä tuli tosi hyviä ystäviä. Hän on rehellinen ja mukava nuori sälli ja meistä tuli ystäviä kuvauksissa, Daniel valaisee.

– Sammy on omalla tavallaan tosi erikoinen kaveri – hänen kuvionsa eivät ole ihan minun juttuni, hän naurahtaa.

Mutta Eliaksen käytöstä Daniel ei voinut hyväksyä ollenkaan.

– Yritän itse oikeasti olla kohtelias herrasmies ja ajatella toisten tunteita käyttäytymisessäni. Elias sai kaikkien sinkkunaisten olon tuntumaan niin huonolta, että he olivat vähällä lähteä pois kuvauksista. He tulivat meille kertomaan itkien, miten Elias on käyttäytynyt, Daniel sanoo hiljaa.

Kuvassa Temptation Island -sarjan neljännen kauden kaikki pariskunnat.­

Eve kuvailee, että tilanne alkoi vaikuttaa huonolta heti, kun he tutustuivat Eliakseen. Miehen huomiontarve vaikutti heidän mielestään vaikealta asialta käsitellä porukassa.

– Aina kun Daniin kiinnitettiin huomiota, niin Eliaksen oli pakko saada jyrättyä se tilanne, Eve kuvailee.

– Elias yritti viljellä minusta p*skaa ja virittää tyttöjen keskellä draamaa. Se ei tehnyt kenenkään olosta siellä helppoa.

 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin myöhäisillassa. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?