Tv-kaunotar, 31, avautui harvoin julkisuudessa puhutusta aiheesta – on elänyt selibaatissa jo parin vuoden ajan - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-kaunotar, 31, avautui harvoin julkisuudessa puhutusta aiheesta – on elänyt selibaatissa jo parin vuoden ajan

Rakkaudessa ryvettynyt tosi-tv-tähti Lauren Goodger on pysytellyt sinkkuna jo kahden vuoden ajan.

14.3.2018 20:08

Huippusuositusta The Only Way Is Essex -tosi-tv-sarjasta tähdeksi ponnahtanut Lauren Goodger, 31, kertoo Closer-lehden haastattelussa riitaisan eron poikaystävästä ajaneen hänet selibaattiin.

Goodger erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Jake McLeanista vuonna 2016. Tosi-tv-kaunotar sanoo Closer-lehdelle hänellä olevan julkisuudessa maine miestennielijänä ja bilehirmuna, mutta todellisuudessa hän vaalii perinteisiä arvoja.

– Olen hyvin seksuaalinen ihminen, mutta en halua olla kenenkään kanssa intiimissä suhteessa, jollen seurustele hänen kanssaan. Haluan asettua aloilleni, Goodger sanoo lehdelle ja kuvailee etsivänsä elämäänsä romanssia, joka olisi kuin suoraan satukirjoista.

Goodger kuvailee hänellä olleen runsaasti kosiskelijoita, mutta tv-tähti ei ole kiinnostunut yhden illan jutuista.

– Kerran Vegasissa istuin samassa pöydässä Draken, Khloé Kardashianin ja R Kellyn kanssa. Drake tuijotti minua vihjailevasti koko illan, mutta olin silloin parisuhteessa, Goodger muistelee.

Lauren Goodger kertoo brittilehdelle haluavansa harrastaa seksiä vasta kun oikea mies löytyy. Toistaiseksi potentiaalista sulhasehdokasta ei ole tullut vastaan.­

Goodger löysi itselleen lohduttajan eron jälkeen Joey Morrisonista, joka on istunut vankeustuomiota vuodesta 2010 lähtien.

Goodger huomauttaa Closer-lehdelle, ettei hänen ja Morrisonin suhde ollut koskaan intiimi, mutta ex-kyyhkyläiset ovat pysyneet ystävinä eron jälkeen.

– En koskaan voisi sanoa ei koskaan sille, että minä ja Joey rupeaisimme taas seurustelemaan. Saa nähdä mitä tapahtuu, kun hän pääsee vankilasta, Goodger pohtii.

  • Alla olevalla videolla Lauren Goodger kuvattuna elämäkertansa julkistustilaisuudessa:

Goodger ei ole ainoa julkisuudesta tuttu henkilö, joka on puhunut julkisuudessa selibaatistaan. Glamourmallin työt kehonrakennukseen vaihtanut Jodie Marsh on kertonut julkisuudessa olevansa mieluummin ilman seksiä, kuin pettyvänsä rakkauteen uudestaan.

Marshin avioliitto kariutui vain kahdeksan kuukauden jälkeen ja Marsh ilmoitti olevansa lopen kyllästynyt miehiin.

– Parasta tässä on se, ettei onnellisuuteni ole riippuvainen toisesta ihmisestä. Ja ajatus seksistä itseasiassa inhottaa minua, Marsh julisti.

Ruotsalainen laulajatähti Carolakin avautui harvoin julkisuudessa olevasta aiheesta viime syksynä ja kertoi ruotsalaisessa tv-ohjelmassa eläneensä ilman seksiä jo 14 vuoden ajan.

– En ole löytänyt miestä, jonka kanssa haluaisin naimisiin, Carola kertoi tv:ssä selibaatin taustoja.

– En ole harrastanut seksiä kenenkään kanssa 14 vuoteen. Olen odottanut sitä oikeaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?