Viihde

Fanit riehaantuivat: Sanni muutti radikaalisti tyyliään hetken mielijohteesta – ”Sisälläni on tuli”

Julkaistu:

Poppari on ollut tauolla viime elokuun lopusta lähtien.
Elokuun lopulla viime vuosien suosituimpiin suomalaisartisteihin kuuluva Sanni ilmoitti pitävänsä taukoa. Takana oli Vain elämää -sarjan kuvaukset ja tiivis keikkakesä. Nyt tauko alkaa olla ohi, sillä uusi single Pornoo ilmestyi tänään.

Tauko tuli työholistina tunnetulle artistille tarpeeseen. Tauon aikana Sanni matkusteli ympäri maailmaa: loikoili palmujen alla Costa Ricassa, teki musiikkia Miamissa ja Lissabonissa, lomaili Italiassa. Lisäksi vihdoin oli aikaa sisustaa omaa kotia ja nähdä kavereita.

– Nyt kun on saanut tauon, on löytänyt itsestään uusia puolia musiikin tekijänä ja ihmisenä. Nyt huomaan, että minulla on enemmän annettavaa myös muille.

Oltuaan tekemättä muutaman kuukauden mitään, myös kappaleita alkoi syntyä uudenlaisella innolla. Parissa viikossa valmiina oli jo melkein kokonainen levy, vaikka laulujen kirjoittamisen oli määrä alkaa vasta tänä vuonna. Lisäksi lokakuisen Hartwall-keikan ja kesän konserttien suunnitteluun on tullut uudenlaista puhtia.


Uutta vaihetta kuvastaa Sannin muuttunut hiustyyli. Pitkään sinihiuksisena viihtynyt laulaja värjäsi joulukuussa hiuksensa vihreiksi. Hiljattain kutrien väri muuttui hetken mielijohteesta punaiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sannin Instagramissa julkaiseman kuvan kommenteissa moni kehui uutta väriä. Toisaalta osa ihmetteli, oliko muutos pysyvä.

– Ai hitto mikä fleda, eräs kommentoi sydänhymiön kera.

– Noi hiukset 6/5, toinen kehui.

– Kaikki muut miettii et miten voit tehä tällasta et lapsetki kuuntelee sun musiikkia tai et wau ootpa rohkee, vaa meikä miettii onko sun hiukset nykyää punaset, kolmas kysyi.
Muutos on pysyvä – toistaiseksi.

– Aina kun värjään ajattelen, että olen loppuelämän näin, sitten se saattaa vaihtua. Mutta on kiva, kun ei itsekään tarvitse jäädä jumiin johonkin tiettyyn lookiin, malliin tai tapaan tehdä asioita. Voi repiä omiakin mukavuusalueita auki.

– Kuuntelin And the writer is -podcastia ja siinä Bleachersin laulaja Jack Antonoff puhui musan tekemisestä ja hän sanoi, jos se on trendikästä, se on kuollut, mene eteenpäin. Olin Costa Ricassa silloin ja mietin, että se on ihan totta. En voi jäädä kiinni omiin trendeihin. Tämä punainen tukka on tehnyt sen, että minulla on uusi olo ja kaikki vaatteetkin näyttävät erilaiselta.


Haastattelun aikana eloisalla laulajalla riittää juttua ja etenkin omasta kappaleesta ja sen aiheuttamasta ensireaktiosta puhuminen saa ajatukset virtaamaan. Yli puolen vuoden tauon aikana on ehtinyt ladata akkuja ja saada lisää energiaa ja uusia ideoita.

– Siskoni, joka on kuunnellut juttujani levon jälkeen sanoi, että punainen oli hyvä juttu, koska olen ollut sininen eli mukautuva vesielementti, maanläheinen vihreätukkaisena ja nyt olen tuli, punainen. Se kuvasti täydellisesti sitä, miltä minusta tuntuu. Tuntuu, että sisälläni on tuli, ja minulla on voimakas olo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt