Viihde

Kotialbumista paljastui häkellyttävä yhteensattuma – pariskunta poseerasi samassa kuvassa 11 vuotta ennen ensitapaamista

Julkaistu:

somekuva
Nykyisin naimisissa oleva pariskunta luuli tavanneensa ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Kunnes kotialbumista löytynyt kuva osoitti, että heidän tiensä olivat kohdanneet jo vuonna 2000.
Kiinalainen pariskunta sai kokea suuren yllätyksen, kun kotialbumista paljastui, että kaksikko oli nähnyt toisensa 11 vuotta ennen ensitapaamista, muun muassa The Guardian uutisoi kiinalaismedian pohjalta.

Vuonna 2000 Xue ja Ye, joista käytetään vain sukunimiä, olivat vierailemassa Qingdaon rannikkokaupungissa. Xuen seurana oli nuoren naisen äiti, joka oli toipumassa leikkauksesta ja uskoi reissun nostattavan hänen mielialaansa. Ye puolestaan oli osana ryhmämatkaa. Matkan oli alunperin varannut nuorukaisen äiti, mutta tämä joutui perumaan viime hetkellä osallistumisensa umpilisäketulehduksen takia.

Sekä Xue että Ye poseerasivat matkalla toukokuun neljännen päivän liikkeen aukiolla, punaisen muistomerkin edessä. Xuen kuvassa näkyy, kuinka naisen takana, kuvan oikeassa laidassa poseeraa siniseen paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut nuori mies.
– Kun näin kuvan, yllätyin ja menin kananlihalle koko kehossani...poseerasin noin kuvia varten. Otin myös kuvan, jossa poseerasin samalla tavalla (kuin Xuen kuvassa), tosin vain eri kulmassa, Ye kertoi Sina Newsille Channel News Asian mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pariskunta tapasi vuonna 2011 Chengdun kaupungissa. Kaksikko rakastui ja nyt heillä on tyttökaksoset.

Ye onnistui löytämään oman kuvansa matkalta ja julkaisi kuvat sosiaalisessa mediassa. Pariskunnan erikoisesta tarinasta tuli nopeasti viraalihitti. Parin ystävien mukaan kuva todistaa, että he ovat toisilleen tarkoitetut.

– Vaikuttaa siltä, että Qingdao on todella yksi erityisimmistä kaupungeista meille. Kun lapset ovat vanhempia, menemme takaisin Qingdaoon ja perhe kuvataan uudestaan, Ye suunnitteli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt