Viihde

Aamulypsyn Juha Perälä tutustui Lontoossa unelmiensa naiseen ja se oli menoa – tässä on 21-vuotias kuvankaunis Noora

Julkaistu:

rakkaussuhde
Radio Suomipopin juontaja Juha Perälä kertoo avoimesti siitä, miten päätyi kosimaan elämänsä rakkautta romanttisesti Amerikan eteläisimmässä pisteessä.
Radion suosikkijuontaja Juha Perälä, 35, yllätti faninsa julkaisemalla helmikuussa kihlautumisesta vihjaavan päivityksen sosiaalisessa mediassa.

Suomalaiset tuntevat Perälän Radio Suomipopin Aamulypsyn puujalkamiehenä sekä imitaattorina. Nyt juontajan sinkkupäivät ovat onnellisesti takana. Juontaja kertoo IS:lle uudesta, ainutlaatuisesta elämäntilanteestaan.

Kesällä 2017 juontaja kävi ystäväporukan kanssa Englannissa matkalla. Reissun tiimellyksessä hän kohtasi suomalaisen Nooran, jonka olemus vangitsi hänen huomionsa välittömästi. Matkalla ei vielä tapahtunut mitään, mutta Juha ei saanut Nooraa mielestään.

Matkan jälkeen Juha teki ”vähän salapoliisintyötä” ja löysi tuntemattoman kaunottaren profiilin Instagramista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se onkin mielenkiintoinen juttu. Sain tiettyjen linkkien kautta selville, että kuka hän on, mutta en kahteen kuukauteen laittanut ensin mitään viestiä hänelle. Mietin, että kehtaanko. En edes tuntenut koko ihmistä silloin, juontaja muistelee nyt.


Rohkeus löytyi. Juha muotoili omantyylisensä tutustumisviestin ja painoi lähetä-nappia.

– Hän kertoi minulle myöhemmin, että ei oikeastaan ikinä vastaa mitään miehille, jotka lähestyvät häntä. Minulla oli kuitenkin mieleenpainuva ja omalaatuinen lähestymistapa, hän vihjaisee naurahtaen.

Kaksikon Skype-puhelut venähtivät useita tunteja kestäneiksi maratonpuheluiksi. Juteltavaa tuntui löytyvän loputtomiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ehdotin Nooralle, että lennän tapaamaan häntä Englantiin, mutta hän kertoi olevansa tulossa vierailemaan vanhempiensa luona ja päätin yllättää hänet olemalla lentokentällä vastassa.

– Kun ensimmäisen kerran näin Nooran siellä kentällä, ajattelin, että ei saakeli, se oli muuten nyt tässä. Sinkkupäivät taisivat jäädä tähän paikkaan.


– Noora on ensimmäinen nainen, jonka olen uskaltanut päästää kuoreni alle. Olemme puhuneet menneisyytemme läpi ja myös ne vaikeimmat aiheet. Minulle merkitsee paljon se, että toinen on myös voinut avautua omista vaikeista asioistaan.

Myös Juhan äiti oli heti myyty tavattuaan Nooran.

– Hän kertoi minulle heti, että siinä on Juha sinulle se oikea nainen, ja äidin sanaan on tunnetusti uskominen, joten oli helppo ottaa seuraava askel.

Suhde tuntui molemmista saman tien niin hyvältä, että he eivät tunteneet esteitä etenemiselle. He pohtivat, miten voisivat asua yhdessä, mutta koska Juhan työ ei antanut mahdollisuutta muuttamiseen, niin hän ehdotti Nooralle Suomeen muuttamista suhteen vuoksi. Niinpä Noora muutti Juhan luokse asumaan.

– En ole aiemmin ollut kovin nopea liikkeissäni, mutta kun se oikea osuu kohdalle, niin mikään ei jännitä. Kaikki tuntuu vaan tosi rennolta ja hyvältä. Nooran kanssa mikään ei ole missään vaiheessa jännittänyt, onnellinen mies kuvailee.

– Tuntuu siltä, että olen saanut lottovoiton. Mietin joka päivä, että onko tämä todellista. Ehdin tottua jo siihen, ettei täällä ole toista, joka minua ymmärtäisi, mutta Noorasta olen löytänyt sen ihmisen.
Kihlautuminen on heille kahdenkeskinen, tärkeä ja hyvin henkilökohtainen kokemus. Radiojuontaja kertoo nauraen olevansa yleensä onnettoman huono laittamaan rahaa sivuun, mutta kosimista varten hänen oli pakko säästää. Nyt Nooran nimettömässä kimaltelee unelmien kihlasormus.

Juha järjesti Nooralle helmikuussa yllätykseksi matkan Floridaan, jossa Nooralla asuu paljon läheisiä ja ystäviä. Eräänä iltana matkan aikana he ajoivat kahdestaan neljän tunnin matkan Yhdysvaltojen eteläisimpään pisteeseen, Key Westin saareen Miamissa.

– Noora luuli, että menisimme sinne ostamaan hänelle korviksia tai kaulakorua, koska en ollut aiemmin ostanut hänelle koruja. Yllätys oli totaalinen, kun kiikutinkin hänet sormusosastolle, Juha paljastaa.

Key Westistä jäi mieleen erityisesti hetki, kun he istuivat kahdestaan vanhassa kirkossa saarella.

– Siellä oli sellainen vanha kirkko, jossa voi käydä sisällä tutustumassa. Istuimme siellä kahdestaan ja tunnelmoimme, Juha kertoo.

Juhan mukaan vaikutti siltä, että Noora ei ollut osannut aavistaa, että kosinta tapahtuisi Floridan-matkalla, joka oli jo itsessään yllätys tälle.

– Oli ihanaa nähdä toisen ihmisen kasvoilla iloisuus ja onnellisuus, kun onnistuu yllättämään.


Kihlausuutisen jälkeen julkisuudessa levisi huhua siitä, että Juha ja Noora odottaisivat yhdessä lasta. Juha sanoo IS:lle, että se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Huhut johtuivat siitä, että Perälä julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään menossa ultraääneen. Kuva tulkittiin väärin.

– Minulle itselleni tehtiin ultraäänikoe ja julkaisin kuvan odotusaulasta, Juha naurahtaa.

Sen jälkeen huhut lähtivätkin leviämään ja perhepiiristä alkoi tulla kyselyitä ja onnitteluita. Juha naurahtaa epäuskoisena, että ei tosiaankaan olisi kertonut niin isoa asiaa sosiaalisen median välityksellä.

– Olisimme kyllä kertoneet ensin sukulaisille ja perheelle, emmekä laittaneet uutista sosiaaliseen mediaan. Vauvauutinen olisi vielä isompi uutinen kuin kihlausuutinen.

Tällä hetkellä pariskunta haluaa nauttia toistensa seurasta ja viettää aikaa kahdestaan. 21-vuotias Noora on 14 vuotta kihlattuaan nuorempi, mutta Juha ei enää edes muista heidän välistään ikäeroa. Noora on jo tutustunut Juhan ystäviin ja kaikki ovat nähneet heti tämän kypsän elämänasenteen.

– Aiemmin kanssakäymiseni naisten kanssa ovat olleet lähinnä pinnallisia. Minulla on ollut myös muutama pidempi suhde, ja olen luullut tietäväni, millaista on rakastaa toista ihmistä, mutta Nooran kohdalla tämä on vielä jotain suurempaa kuin pelkkä rakkaus.

– Lisäksi olen saanut ensimmäistä kertaa kokea, mitä on kun aivot saavat kyytiä niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin, jos tiedätte mitä tarkoitan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt