Viihde

Melanie B:n piilossa pysynyt tytär pelmahti punaiselle matolle – 19-vuotias kaunotar näyttää aivan äidiltään: Syntyi lyhyestä salamarakkausliitosta

Julkaistu: , Päivitetty:

perhesuhteet
Laulaja Mel B ja tämän viehättävä tytär edustivat yhdessä punaisella matolla.
Spice Girls -yhtyeestä tunnetuksi noussut laulaja Melanie Brown saapui tiistaina America’s Got Talent -ohjelman kutsuvierastilaisuuteen yhdessä tyttärensä kanssa. 19-vuotias Phoenix Chi hurmasi punaisella matolla paljastavassa kimallusasussa.

Monet kiinnittivät tilaisuuden jälkeen huomiota siihen, miten samannäköisiä äiti ja tytär ovat. Heitä ei ollut erottaa toisistaan.

Phoenix Chi on Melanien tytär tämän ensimmäisestä avioliitosta. Melanie B tapasi hollantilaisen tanssijan Jimmy Gulzarin Spice Girlsin kiertueella vuonna 1998. He rakastuivat palavasti ja Mel B tuli vielä samana vuonna miehelle raskaaksi. Raskauden puolivälissä he menivät naimisiin.


Phoenix syntyi helmikuussa 1999, mutta kiertueella roihahtanut rakkaus ei kestänyt. Tanssija-laulaja-pariskunta allekirjoitti eropaperit vuonna 2000.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Melanie B:n rakkauselämä on ollut vuosien varrella vauhdikasta ja hän on seurustellut niin miesten kuin naistenkin kanssa. Avioliitto Stephen Belafonten kanssa päättyi viime vuonna erittäin riitaisasti. Mel B on syyttänyt puolisoaan perheväkivallasta ja huumeriippuvaisuudesta.


Mel B:llä on Phoenixin lisäksi kaksi lasta: suhteesta Eddie Murphyn kanssa syntynyt tytär Angel sekä suhteesta Belafonten kanssa syntynyt tytär Madison.

Phoenix Chi Gulzarin elämästä on tiedetty tähän mennessä vain vähän. Nuorta naista ei ole aiemmin juurikaan nähty julkisuudessa. Hän on varttunut äitinsä kanssa, joka voitti huoltajuustaiston avioeron tullessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt