Viihde

Huippumalli Suvi Riggs synnytti suihkussa seisten – huojentunut aviomies julkaisi paljon kertovan kuvapäivityksen

Julkaistu:

synnytys
Suomalainen huippumalli Suvi Riggs sai alkuviikosta toisen tyttärensä. Aviomies paljasti Instagramissa yksityiskohtia tapahtumasta.
Suomalainen huippumalli Suvi Riggs sai puolisonsa Tyler Riggsin kanssa maanantaina toisen lapsensa. IS kertoi aiheesta tiistaina sen jälkeen, kun Riggs oli paljastanut Instagramissa ilouutisen suloisen päivityksen muodossa.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa Riggsin aviomies julkaisi oman päivityksensä onnellisesta perhetapahtumasta sosiaalisessa mediassa. Mies kertoo päivityksessään tarkemmin synnytyksestä paljastaen, että Suvi synnytti lapsen suihkussa seisten. Tyler Riggsin päivityksestä kertoi ensin Iltalehti.
– Tämä on minun Naistenpäivän hieman myöhästynyt julkaisuni... Tämä tässä on vaimoni, joka synnytti juuri toisen tyttäremme suihkussa seisten. Kyllä, hän on aika kova tyyppi.

– Minulla ei ole sellaisia sanoja, jotka kuvailisivat tarpeeksi hyvin sitä miten hän täsmälleen puski ulos sen mitä puski viime yönä. ”Voimakas” on hyvä aloitus, mutta se ei läheskään kuvaile hänen upeuttaan, läsnäoloaan ja lannistumattomuuttaan. Mieleni on edelleen sekaisin eivätkä aivoni palaudu tästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ette näe minua tässä kuvassa, koska seison hänen takanaan ja teen parhaani tukeakseni häntä jotta hän voisi seistä omilla voimillaan.


Suvi Riggs on kansainvälisesti menestynein suomalainen huippumalli. Hänen uransa alkoi MTV3-kanavan Mallikoulu-ohjelmasta, jonka ensimmäisen tuotantokauden Riggs (os. Koponen) voitti vuonna 2005.

Suvi ja myöskin mallina työskentelevä Tyler Riggs avioituivat viisi vuotta sitten. Pariskunta asuu Yhdysvalloissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt