Aamulypsyn Juha Perälä rakastui palavasti 21-vuotiaaseen Nooraan – näin ylellisesti radiojuontaja kosi rakastaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Aamulypsyn Juha Perälä rakastui palavasti 21-vuotiaaseen Nooraan – näin ylellisesti radiojuontaja kosi rakastaan

Radion suosikkijuontaja Juha Perälä, 35, yllätti faninsa julkaisemalla helmikuussa kihlautumisesta vihjaavan päivityksen sosiaalisessa mediassa.

Nooran olemus vangitsi Juha Perälän huomion välittömästi.­

14.3.2018 6:00

Suomalaiset tuntevat Perälän Radio Suomipopin Aamulypsyn puujalkamiehenä sekä imitaattorina. Nyt juontajan sinkkupäivät ovat onnellisesti takana. Juontaja kertoo IS:lle uudesta, ainutlaatuisesta elämäntilanteestaan.

– Tuntuu siltä, että olen saanut lottovoiton. Mietin joka päivä, että onko tämä todellista. Ehdin tottua jo siihen, ettei täällä ole toista, joka minua ymmärtäisi, mutta Noorasta olen löytänyt sen ihmisen.

Kihlautuminen on heille kahdenkeskinen, tärkeä ja hyvin henkilökohtainen kokemus. Radiojuontaja kertoo nauraen olevansa yleensä onnettoman huono laittamaan rahaa sivuun, mutta kosimista varten hänen oli pakko säästää. Nyt Nooran nimettömässä kimaltelee unelmien kihlasormus.

Juha järjesti Nooralle helmikuussa yllätykseksi matkan Floridaan, jossa Nooralla asuu paljon läheisiä ja ystäviä. Eräänä iltana matkan aikana he ajoivat kahdestaan neljän tunnin matkan Yhdysvaltojen eteläisimpään pisteeseen, Key Westin saareen Miamissa.

– Noora luuli, että menisimme sinne ostamaan hänelle korviksia tai kaulakorua, koska en ollut aiemmin ostanut hänelle koruja. Yllätys oli totaalinen, kun kiikutinkin hänet sormusosastolle, Juha paljastaa.

Kihlausuutisen jälkeen julkisuudessa levisi huhua siitä, että Juha ja Noora odottaisivat yhdessä lasta. Juha sanoo IS:lle, että se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Huhut johtuivat siitä, että Perälä julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään menossa ultraääneen. Kuva tulkittiin väärin.

– Minulle itselleni tehtiin ultraäänikoe ja julkaisin kuvan odotusaulasta, Juha naurahtaa.

Lue keskiviikon painetusta lehdestä tai digilehdestä lisää Juha Perälän ja Nooran rakkaudesta ja siitä, miten he tutustuivat toisiinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?