Viihde

Kiinalaisen meteorologin, 44, nuorekas ulkonäkö lyö ällikällä – fanit ylistävät kauneutta: ”Iätön jumalatar”

Julkaistu:

Meteorologi Yang Danin kuvat ovat levinneet sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.
Kiinalainen meteorologi Yang Dan on yllättäen noussut otsikoihin ympäri maailmaa. Yang, 44, on lukenut säätiedotuksia tv-kanava CCTV:llä jo 22 vuoden ajan ja Kiinassa on ihasteltu Yangin nuorekasta ulkonäköä.

Daily Mail kertoo Yangin singahtaneen sometähdeksi viime viikolla, kun hänen työnantajansa CCTV julkaisi Weibo-viestipalvelussa videokollaasin Yangin säätiedotuksista. Tv-kanava toivotti videolla naisille hyvää kansainvälistä naistenpäivää ja kertoi monien kiinalaisten seuranneen Yangin tiedotuksia tv:stä jo vuosikymmenten ajan.

– Monet ovat kasvaneet aikuiseksi hänen säätiedotuksia katsoessaan. Monet ovat ällistelleet kuinka he ovat vanhentuneet, mutta Yang ei ole. Hän näyttää nuoremmalta vuosi vuodelta, tv-kanava ylisti meteorologia viestissään.

Alla olevassa kuvassa Yang kuvattuna vuosina 1996, 2003, 2013 ja 2018:
Daily Mail kertoo kiinalaisten riemastuneen videosta ja meteorologin kuvien lähteneen leviämään sosiaalisessa mediassa ympäri maailmaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Naisen fanit ylistävät Weibossa Yangin olevan kuin ”iätön jumalatar”.

– En voi uskoa, että hän on ollut tv:ssä jo yli 20 vuoden ajan. Hänen kasvoillaan ei ole mitään ikääntymisen merkkejä. Hän on edelleen kuin naapurin tyttö, fanit ihastelevat sosiaalisessa mediassa.
Yang ei monien fanien mielestä näytä vanhentuneen päivääkään 22 vuodessa. Fanit ovatkin naureskelleet sosiaalisessa mediassa epäilevänsä, että Yangin säätiedotukset tulevat nauhalta, sillä meteorologi näyttää tismalleen samalta kuin vuonna 1996, jolloin hän aloitti uransa.

– Oletteko varma, että kaikki säälähetykset tulevat suorana, eikä niitä ole nauhoitettu 20 vuotta sitten, sosiaalisessa mediassa virnuillaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yang oli 22-vuotias aloittaessaan säätiedotusten lukemisen tv-kanavalla. Hän lukee säätiedotuksia myös Kiinan radiossa.

Katso kuvakollasi Yangin säätiedotuksista alla olevalta videolta:


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt